Publicitat
Política · 30 de Novembre de 2009. 13:48h.

El PP exigeix Hereu que expulsi Ramón Bagó

Alberto Fernández diu que si no es disculpa "Fiscalía hauria d'actuar de forma immediata"

El PP exigeix Hereu que expulsi Ramón Bagó

Alberto Fernández, en una imatge d'arxiu

El president del grup municipal Popular en l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha reclamat "l'expulsió de Ramón Bagó de qualsevol càrrec de la Fira de Barcelona per les seves declaracions durant un acte independentista en les quals va assegurar que: "caldria "matar tots els del PP".

El president Popular ha recordat que Bagó va ser president del Saló Internacional de Turisme de Catalunya 2009 que depèn de la Fira de Barcelona, del qual és president del Consell General l'alcalde de Barcelona Jordi Hereu.

Igualment, Fernández Díaz ha assenyalat que "en el primer trimestre del 2010 es decideixen els presidents dels salons firals, per qui Hereu ha d'actuar davant aquestes declaracions impròpies de qualsevol persona vinculada a Fira de Barcelona i expulsa Bagó". Finalment el dirigent Popular ha demanat a Bagó que "es disculpi públicament per les seves paraules, perquè altrament Fiscalía hauria d'actuar de forma immediata".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Cataluña y los mundos de Pin Y Pon, bcn, 01/12/2009 - 13:29

anda que si alguien hubiera dicho que a los que hay que matar es a todos los independentistas la que se habria liado.....y las portadas de todos los periodicos del pensamiento unico serian de ordago....

#8 elena, Barcelona, 01/12/2009 - 10:58

Aunque pida disculpas, no puede quedar impune. Hay que querellarse contra Bagó, que sepa que no se puede amenazar. Dignidad alberto.

#7 Alejandro, Castelldefels, 01/12/2009 - 09:54

La cafetería del Campus de Castelldefels de la UPC lo lleva el Grupo Serhs.
¡Boicot!

#6 ccc, bcn, 01/12/2009 - 09:30

al sr Bagó li haurien de donar un premi, la creu sant jordi per exemple, si no fos ric la creu i un càrrec . És un exemple per el jovent català, de tolerància i oratoria, un patriota català com en Macià i Millet, potser la creu i una comissió del 3%

#5 sabrina, paris, 01/12/2009 - 00:14

Manda queja por mail a la empresa del Sr. Bagó.Bago-dimissió:
grupserhs@serhs.com - pasaló !!