Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2009. 21:30h.

El PP expulsarà el jove que va anar a l'acte ultradretà

El PPC ha obert expedient al secretari d'organització de NNGG

Alícia Sánchez Camacho, presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), ha dit que expulsarán Iván Pestaña, secretari d'organització de Nuevas Generaciones. Camacho ha estat interrogada al respecte per Pilar Rahola, durant el programa de TVE a Catalunya, 59 segons. La periodista li ha preguntat a la líder popular si "pensen expedientar a aquest xicot de les Noves Generacions que es va manifestar a la manifestació ultra del 12 d'Octubre?"

Camacho ha contestat que "sí" i després ha afegit que "s'ha iniciat l'expedient obert pel Partit Popular de Catalunya". Rahola ha preguntat si "l'expulsaran?", a la qual cosa la presidenta del PP català ha respost amb un altre "sí".

Iván Pestaña va justificar en una entrevista a e-notícies la seva presència a l'acte organitzat a Montjuïc perquè "nuestro partido, año tras año, no celebra el Día de la Hispanidad".

Iván Pestaña, amenaçat d'expulsió, en una roda de premsa d'Alberto Fernández el passat 8 de setembre
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ramon.cat, Barcelona, 15/10/2009 - 10:02

Som lliures de defensar la independència o la unitat d'Espanya, altre cosa és exaltar el feixisme i la xenofòbia, com lo de Montjuïc. Jo com independentista no trobaria be, ni recolzaria una celebració pro-terrorista, encara que fos independentista.

#5 Rajoy da pena, San Francisco (California), 15/10/2009 - 09:53

No se le ha expulsado por conmemorar el 12 de octubre, no intoxiqueis. Se le expulsa por participar en una conmemoracion de la ultraderecha convocada por las distintas Falanges (la autentica, la de las JONS, etc, etc) y Democracia Nacional.

#4 Tori, BCN, 15/10/2009 - 09:25

Se quedaran sin militantes...

#3 Hocelebrem, Arenys, 15/10/2009 - 09:06

Celebrar el dia de la Hispanidad és dir "Arriba España" fent la salutació feixista i envoltat de banderes de l'ocellet per vosaltres? No m'estranya que aqui no es celebri gaire. Com diria aquel "no hase falta disir nada mas"

#2 DLM, Barcelona-España, 15/10/2009 - 07:58

Si por hacer acto de presencia en un homenaje a la Bandera Española en el Día de la Hispanidad, se expulsa a este Señor del Partido Popular de Catalunya...apaga y vámonos. Hay quizás otras razones?