Publicitat
Política · 26 de Maig de 2015. 16:54h.

El PP farà una oposició "nítida" a Colau

"A partir del 13 de juny veureu el Fernández en estat més pur de la historia"

El PP farà una oposició "nítida" a Colau

Alberto Fernández

El líder del grup municipal del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat que malgrat els mals resultats aconseguits diumenge passat -han perdut 6 regidors- no pensa abandonar. “A partir del 13 de juny veureu el Fernández en estat més pur de la historia”, ha comentat.

"Nosaltres des del primer dia farem una oposició nítida, intensa, per intentar revertir la situació”, ha explicat abans d’admetre que "no hem tingut els resultats que desitjàvem, hem tingut una fuga de vot cap a Ciutadans”.
 
Alberto Fernández també ha dit sobre Ada Colau que “si és escollida alcaldessa, des del primer dia fins l'últim serà una alcaldessa en precari, perquè a l'oposició tindrem més regidors que el govern municipal”.

“Desitjo que no confongui el govern amb una assemblea de Can Vies, ja que l’Ajuntament requereix acords rigorosos”, ha afegit abans de dir que “si governa amb onze regidors estaríem amb la minoria més absoluta de la història i la majoria de l'oposició”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 laila, bcn, 27/05/2015 - 09:28

Felicitats a la presidenta del PP, ho ha fet molt be si el que pretenia era que capiguessin tots els regidors en un mateix taxi.

#1 Aurora, Barcelona, 26/05/2015 - 21:49

Alberto que has de fer es marxa!! Portes molts anys vivint de la politica com el teu germa!