Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2008. 17:08h.

El PP insisteix que el Govern s'apuja el sou

Carina Mejías: "Que no ho desmenteixin, els hem enxampat"

El PP insisteix que el Govern s'apuja el sou

Carina Mejías, amb Enric Pillo i Ángeles Olano, divendres passat al Parlament

La portaveu del PP al Palament, Carina Mejías, ha insistit que el Govern no s'ha congelat el sou i ha recordat a Joan Ferran que els populars ja van treure una vegada a Espanya de la crisi, per la qual cosa sí que saben llegir pressupostos. Mejías, en unes declaracions concedides a Europa Press, ha assegurat que les dades sobre els sous dels alts càrrecs de la Generalitat estan "clarament descrites" en els pressupostos, tant per a 2008 com per a 2009. "Podem discutir moltes coses, les idees, però el que no podem discutir són les xifres, i les xifres canten", ha dit.

Segons Mejías, l'argument de la Conselleria de Economía "no té cap lògica i no s'aguanta per cap costat". I és que l'esmentat departament ha emès un comunicat en el qual assegura que el Govern sí s'aplicarà la congelació de sous, argumentant que el document que va repartir el PP amb la previsió de sous per a 2008 no tenia en compte una pujada fruit d'un conveni que preveu la revisió dels sous d'acord amb el diferencial de preus de 2007. "Que no vinguin ara a desmentir-ho, els hem enxampat, i ara, per defensar-se, l'únic que saben utilitzar és la desqualificació", ha comentat

La portaveu popular ha replicat també Joan Ferran, que ha dit que des de la marxa de Josep Piqué ningú del PP català sap llegir pressupostos. Mejías ha comentat que el PP català sí que sap llegir pressupostos i té "experiència provada en gestionar-los i gestionar-los bé". "Ja hem tret una vegada a Espanya de la crisi i quan ells (els socialistes) tornin a deixar-la a la ruïna, ho tornarem a fer", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 DLM, Barcelona, 03/11/2008 - 07:25

Llama la atención el que, hasta hoy Lunes a las 7:25 hrs., este artículo no haya tenido ningún comentario. Es una muy buena señal ya que, aquí normalmente, todo son descalificaciones hacia las acciones del PPC. Así pues, ENHORABUENA a la Portavoz .