Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2020. 19:11h.

El PP insta Colau a explicar-se

Per la querella contra l'alcaldessa per sis delictes

El PP insta Colau a explicar-se

El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha demanat a l'alcaldessa Ada Colau que "comparegui públicamenta per donar explicacions" sobre la querella admesa a tràmit pel jutge contra ella i tres membres més del govern municipal per afavorir l'okupació.

Bou ha reclamat que "per transparència i responsabilitat l'alcaldessa ha de comparèixer públicament per donar explicacions". "Estarem molt atents a aquest procés perquè un govern municipal no pot instigar a un col·lectiu a dur a terme accions delictives", conclou.

La querella la va interposar la immobiliària Vauras Investment, S.L a causa, entre altres coses, arran de l'ocupació de vuit habitatges d'un edifici situat al carrer Lleida, 38 de Barcelona, adquirit per la societat el 24 de novembre del 2016.

Els delictes que figuren en la denúncia són coaccions, extorsió, prevaricació, infidelitat de documents públics, suborn, tràfic d'influències, negociacions prohibides a funcionaris públics o usurpació d'atribucions.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat