Publicitat
Política · 8 de Gener de 2014. 15:45h.

El PP nega fins i tot el pacte fiscal

Margallo deixa clar que ell "mai" no n'ha estat partidari

El PP nega fins i tot el pacte fiscal

Margallo, durant l'acte

El ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, ha negat fins i tot la possibilitat d'un pacte fiscal per a Catalunya en comptes del procés sobiranista en una intervenció al fòrum Barcelona Tribuna. Preguntat pel director de La Vanguardia, Màrius Carol, sobre si ell havia plantejat la possibilitat d'un acord de finançament ha afirmat, contundent, que "jo mai no he parlat de pacte fiscal".

Margallo ha deixat clar que "el pacte bilateral no és possible", però ha deixat una porta entreoberta si hi ha "acords similars" amb altres comunitats autònomes en el marc d'un "acord multilateral". El titular d'Exteriors ha recordat que, l'any vinent, s'ha de revisar el sistema de finançament autonòmic i que pot ser sotmès a "una revisió a fons", però sempre sota aquestes condicions.

García-Margallo ha fet una intervenció molt tècnica sobre Europa amb una al·lusió a Mas quan ha manifestat que "la llei ens obliga a tots" i que "la Unió Europea és una unió que es basa en el respecte a l'Estat de Dret".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#17 joan, manresa, 09/01/2014 - 11:39

El Casal,11,30 h.--Que el PP ens u negui tot,u entenem,fins i tot l'aigua..,pro veure segons quins comentaris.,fot verdadera bassarda.Mon surrealista..,o potser dit daltre manera..,be callarem.Entenem un No a la Independencia,pro un No a un pacte fiscal..,estan embogits.Aquest comentari=1000 Inde

#16 Gerard, sísí, 09/01/2014 - 06:16

Ives Gounin creu que, malgrat la posició de Madrid, "al final hi haurà una doble negociació. Una, a dues bandes, entre catalans i castellans. I, d'altra banda, negociacions multilaterals a 28 o 29, amb els estats europeus, la Comissió i el Parlament. Cal entrar en una via raonable".

#15 pichurrin, tarragona, 08/01/2014 - 21:42

Si no hay una respuesta firme y contundente por parte de los ciudadanos catalanes ya. Estos corruptos se nos subirán a las barbas.

#14 Xisco, Palma de Mallorca, 08/01/2014 - 21:38

Por cierto, cuando vais a dejar de disfrazar vuestros productos como españoles. Y reclamar que el barsa pueda jugar en la liga catalana jajajaj.
Esta claro que para lo que os interesa sí quereis ser españoles, sólo quereis independizaros de lo que os interesa.
Eso es tener más cara que espalda.

#13 Xisco, Palma de Mallorca, 08/01/2014 - 21:36

O sea, que sois nación, y en vez de pedir un régimen fiscal independiente del resto de España, pedis un "pacto fiscal" con el cual quedaros con todo lo que parasiteis al resto de españoles vendiendo productos y gracias a las multinacionales que tienen sede en Cataluña. Vaya jetas.,

#13.1 Erig, Barcelona, 09/01/2014 - 09:31

Noi, no has entés res de res.