Publicitat
Política · 19 d'Abril de 2009. 17:32h.

El PP nega que el català estigui perseguit

Alberto Fernández creu que 'no es pot excloure el castellà de la vida pública"

El PP nega que el català estigui perseguit

Imatge de l'acte '70 anys contra el català'

El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assenyalat que “no té cap sentit que l'Ajuntament dóni suport a una manifestació amb reivindicacions sobre la commemoració de 70 anys contra el català" que s'ha celebrat avui 19 d'abril a Barcelona.

El popular ha demanat explicacions i vol conèixer en que ha consistit la representació municipal tant econòmicament, com el suporti logístic en l'organització, a més ha lamentat que “el govern municipal no hagi informat als grups municipals sobre la celebració i el suport a aquesta manifestació per part del consistori”. 

Tanmateix, Fernández Díaz considera que “hi ha tres raons per a no recolzar aquesta manifestació, en primer lloc perquè actualment no té cap sentit comparar el català amb una llengua perseguida”. En segon lloc ha explicat que “no té lògica comparar els 30 anys de la democràcia i relacionar-ho amb els 40 anys del franquisme”. I finalment ha dit que "en el fons el que pretén aquesta manifestació és excloure el castellà de la vida pública a Catalunya, promovent comportaments autoritaris i restrictius de la llibertat."

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 20/04/2009 - 17:05

a Catalunya...català. Aixó ho entén fins i tot un nen de P3. El castellà és un idioma d'un altra pais (perdó nació, de moment). Visca Catalunya lliure!!!

#9 CATA.LONIA IS NOT SPAIN, cardedeu, 20/04/2009 - 13:18

aqui diuen una osa in a españa diuen la contraria son amics de la rahola pero nno tan españols

#8 Joan, Baix Llobregat, 19/04/2009 - 23:48

Olé, "idiotezes" no és correcte; es diu idioteces. El que sí és correcte és idiotez, que és la manera correcta de definir el que tu has dit. Mare de Déu! Es volen carregar la nostra llengua i no saben ni escriure ni utilitzar la seva. Anem bé...

#7 Joan (Barcelona), BArcelona, 19/04/2009 - 22:54

Juan tu ets la prova de lapersecució del català. Incapaç d'escriure o parlar català i atacant -nos

#6 Juan, Barna, 19/04/2009 - 21:24

¿El catalán peseguido?, ¿que están ciegos, sordos, tontos o son unos hipócritas totales?. Porqué si no es así, nadie, en su sano juicio se le puede ocurrir decir esa sandez.