Publicitat
Política · 4 de Desembre de 2008. 15:20h.

El PP nega que sigui un "bitxo raro"

Campanya per a defensar la Constitució i el bilingüisme

El PP nega que sigui un "bitxo raro"

Alícia Sánchez Camacho y Jorge Fernández, amb militants del PP al darrer congrés del partit

El Partit Popular de Catalunya (PPC) ha presentat, amb motiu del 30è aniversari de la Constitució, la campanya bitxo raro?. "La campanya mostra a diverses persones que es pregunten si són bitxos raros per defensar el bilingüisme, la llibertat dels pares per escollir l'educació que prefereixen per als seus fills o per sentir-se tant catalans com espanyols. Reivindiquen la riquesa de poder parlar dues llengües. Creuen en una Catalunya oberta i en una Espanya oberta i consideren que la Constitució és la garantia de tot això", afirmen els populars en un comunicat.

El PPC considera que "intenta mostrar què qui pensa així són gent normal, que no tene perquè considerar-se estranys, tot i la suposada raresa que alguns pretenen veure amb els que pensen diferent a ells".

"La campanya pretén connectar amb tots els catalans que per als nacionalistes són bitxos raros per defensar la Constitució. També vol mostrar com, des de posicions nacionalistes, es tracta de crear conflictes de qüestions que no ho són, mentre es deixar d'atendre els veritables problemes dels ciutadans, com l'atur, la crisi econòmica o l'educació", s'afegeix al comunicat.

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Antonio, Lleida, 05/12/2008 - 11:05

No, home no, defensant el bilingüisme defensem la llibertat fins i tot la dels qui esteu en contra que la gent utilitzi la llengua que vulgui. ES LA LLIBERTAT.

#18 JPC, Barcelona, 04/12/2008 - 23:26

Però suposo que defensen també el bilingüisme a l'exercit espanyol que està a Catalunya i a les comissàries de la policia espanyola i guàrdia civil, no?

#17 Hug, Begur, 04/12/2008 - 21:28

No ho enteneu, defensen el bilinguisme peo nomes per els catalanoparlants

#16 Otger, BCN, 04/12/2008 - 21:27

Si defensen el biliguisme, no veig massa castellanoparlant aprenen catala.

#15 Segimon, Barcelona, 04/12/2008 - 21:16

És d'agrair la bona voluntat de PP i C's, però ja els hi avanço que els costarà molt que tots els catalans siguin competents per igual en les llengües catalana i castellana.