Publicitat
Política · 9 de Maig de 2014. 08:10h.

El PP planteja el 25-M com un plebiscit de la consulta

Camacho: "elegirem entre seguir avançant en la recuperació econòmica o fer un gran pas enrere"

El PP planteja el 25-M com un plebiscit de la consulta

Fisas i Camacho

La presidenta del Partit Popular, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que “el 25M elegirem entre seguir avançant en la recuperació econòmica o fer un gran pas enrere”. “Escollirem -ha dit- entre les reformes de la recuperació d’Espanya o la tornada a l'Espanya enfonsada i a punt del rescat de Zapatero, Rubalcaba i Valenciano”.

Així, ha destacat que “queda molta feina per fer i la farem amb la confiança que estem en la bona direcció: la dels 7.000 nous llocs de treball diaris i les 200 noves empreses que s’obren cada dia a Espanya avui”.

Sánchez-Camacho ha destacat que “fins i tot Martin Schulz, el candidat del grup socialista europeu a presidir la Comissió en aquestes eleccions, ha felicitat al Govern espanyol per les seves reformes i per la recuperació”.

“Si Schultz votés a Espanya, no sé si votaria Valenciano o Cañete”, ha ironitzat. Per a Sánchez-Camacho, “el Partit Popular és el partit del treball, de la recuperació econòmica i el que garantirà la unitat d’Espanya”.


Per la seva banda, el candidat del PPC a les eleccions europees, Santi Fisas, ha afirmat avui que “no permetrem que aquestes siguin les últimes eleccions europees en les quals els catalans tinguem dret a vot”. Així mateix, ha afegit que “no permetrem que ens treguin el nostre dret a ser espanyols i europeus, que ens obliguin a renunciar al que som”.

Finalment, el candidat del PPC ha assegurat que “només el Partit Popular garanteix la fortalesa necessària per defensar els interessos d’una Espanya unida i plural”. “Només si estem units a Espanya, serem respectats a Europa”, ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Korrupotkin, Vic, 09/05/2014 - 09:28

Los C's decimos ser progresistas, pero hay saltos constantes de PP a C's Albert Ribera, Carina Mejias, JC Girauta.... y viceversa Maite Nolla, Esperanza García...ehh, pero q quede claro q C's es un partido progresista eh...juas, juas

#2 Joaquim, Alp, 09/05/2014 - 09:18

el sr. fisas NO S'HAURIA DE JUBILAR?

PERQUÈ ELS POLITICS TREUEN FEINA A JOVES, QUAN HAURIEN D'ESTAR JUBILATS DE FA TEMPS?????

#1 vramoneda, Sentmenat, 09/05/2014 - 08:37

Mariano Rajoy ja supera els 1.500.000 euros en sobres! http://www.elplural.com/2014/05/08/comienza-la-campana-bueno-es-saber-que-en-los-anos-de-la-crisis-el-pp-ha-repartido-entre-su-cupula-mas-de-15-millones-en-sobresueldos/