Publicitat
Política · 1 de Novembre de 2009. 18:55h.

El PP porta "anys" demanant accés a Gramepark

"L'empresa municipal realitza les adjudicacions de contractes milionaris en reunions a porta tancada"

El PP porta "anys" demanant accés a Gramepark

Alícia Sánchez-Camacho, amb la presidenta del Grup Municipal del PP a Santa Coloma, Mª Carmen Sáez

La presidenta del Grup Municipal del PP en Santa Coloma, ha afirmat que "portem anys sol·licitant a través de precs al ple que es permeti assistir a un representant de cada Grup Polític com observador a les meses de contractació de Gramepark, ja que mai ens ha semblat correcte el qual només assistissin representants del Grup Socialista, el qual ha respost sempre de forma negativa a la nostra proposta".

Segons Mª Carmen Sáez, considera que "la transparència, en els processos relatius a les taules de contractació de l'empresa municipal Gramepark brilla per la seva absència, realitzant-se les adjudicacions de contractes milionaris en reunions a porta tancada sense que puguin accedir a les mateixes els partits polítics de l'oposició, amb el que s'obre pas a l'arbitrarietat".

Des del Grup Municipal Popular considerem que el "funcionament de Gramepark hauria de ser totalment transparent i eficaç, tenint en compte que es tracta d'una empresa municipal la capital social de la qual pertany íntegrament a tots els ciutadans". Volem que Gramepark "actuï com el que és, una empresa pública, i no com una privada, per això és urgent que es realitzi un profund canvi en la gestió de dita empresa municipal, perquè aquesta sigui més transparent i democràtica i es dediqui a oferir bons serveis als ciutadans".

Finalment Sáez ha manifestat que en el pròxim ple presentaran "una bateria de propostes dedicades a garantir la total transparència  de Gramepark".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 carles, hospitalet, 02/11/2009 - 11:03

Cal posar la guineu vigilant el galliner?