Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2010. 17:02h.

El PP presumeix de fer 500 militants més

"La majoria de catalans pensa com nosaltres, però no s’atreveixen a dir-ho en veu alta"

El PP presumeix de fer 500 militants més

Imatge de l'acte del PP

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha lliurat  500 carnets a nous afiliats del PPC. En aquest sentit, ha afirmat que “la majoria de catalans pensa com nosaltres, però només alguns valents com vosaltres s’atreveixen a donar el pas i dir-ho en veu alta. Només alguns diem el que pensa la majoria, però aquests alguns som cada vegada més”. “Actes com el d’avui m’omplen d’orgull i esperança. Les coses s’estan fent bé en aquest partit i vosaltres sou la millor prova d’això”, ha afirmat.

D'altra banda, ha assegurat que el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, “s’ha tret un problema de sobre oferint el cap de Corbacho als sindicats abans de la vaga general de finals d’aquest mes i ens l’envia a Catalunya, on faran tàndem el pitjor president de la història de Catalunya amb el pitjor ministre de treball de la història d’Espanya”.

En aquest sentit, Sánchez-Camacho, que ha afirmat que “Montilla es fica gols amb pròpia porta amb aquest fixatge”, ha recordat que “Corbacho es el ministre que ha aconseguit tres milions i mig d’aturats a Espanya, 700.000 a Catalunya; es el responsable de la congelació de les pensions i del fracàs del diàleg social a Espanya”.

 “Catalunya necessita un futur d’esperança i als millors en el seu govern. Montilla i Corbacho formen part del passat més fosc de Catalunya i Espanya, del que cal oblidar”, ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 carles12, Sant Celoni, 06/09/2010 - 10:16

A mi se me olvidó ir a retirar mi carné :(

#10 paquito, bcn, 05/09/2010 - 12:25

Aquesta paia(ssa) al·lucina... Pren alguna cosa, sinó no és possible que digui això sense riure...

#9 Miquel Bruc, Vic, 05/09/2010 - 01:08

Però... si aspira realment a augmentar el seu sostre electoral... com ho farà? Perquè no fa una campanya pel concert econòmic. PP i UPN a Navarra i PP a la resta d'Hegoalde el defensen aferissadament. NI una coma! Així de bé viuen els bascs!

#8 amoscaciques, girona, 05/09/2010 - 00:55

No li desitjo cap mal al PP, espero q tregui els màxims vots possibles de la centredreta no nacionalista q hi ha a Catalunya. C's, per la seva part, ha d´arrencar els màxims vots del centre-esquerra català no indepe.

#7 Jordi, Teià, 04/09/2010 - 22:52

Si, es clar, ténen raó. Per això quan hi ha eleccions (que el vot és secret), el PP arrassa a Catalunya.
Al meu poble, sense anar més lluny, a les últimes eleccions municipals van treure... 0 escons.