Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2010. 11:07h.

El PP qüestiona l'autoritat de Montilla amb el català

Cospedal li retreu que "no vulgui per als seus fills el que imposa als catalans"

El PP qüestiona l'autoritat de Montilla amb el català

Cospedal, en una imatge d'arxiu

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha parlat del "contrasentit" de Montilla per no aplicar a la seva família la política lingüística del Govern. Ha considerat "inaudit" el fet que Montilla permeti que a Catalunya "només els rics puguin triar la llengua en què volen educar els seus fills".

En aquest sentit, la dirigent del PP ha qualificat d’"increïble" que el president català "no vulgui per als seus fills el que imposa als catalans", en referència al sistema d’immersió lingüística vigent en l’ensenyament català des de fa dues dècades.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 curro, madrid, 01/03/2010 - 08:46

¿Los hijos del Molt Honorable President no estudian en la lengua nacional? ¿cómo es eso?
No extraña que no tengan más que deudas. No veas lo caro que es el Colegio Alemán.

#9 ton, sallent, 28/02/2010 - 19:10

perque els catalans hem de tenir problemes amb la nlostra llengua al nostre païs?

#8 nacho, BCN, 28/02/2010 - 18:45

El problema és la poca sensibilitat per les llibertats individuals. Una mica de seny. Som molts els que estem fins als collons del catalanisme.

#7 No a la imposición, bcn, 28/02/2010 - 13:19

Los hijos del Sr President cuando acaben sus estudios sabrán hablar en ingles, alemán, catalán y castellano . Encontrarán trabajo en las mejores empresas y con buen sueldo. El resto solo Catalán y Castellano mal hablado , vaya futuro les espera..

#6 Josep M., girona, 27/02/2010 - 18:05

Hi havia un partit que es volia carregar la inmersio lingüistica. Va treure un 3% dels vots. A les properes seran extraparlamentaris. Dit això, suposo que quan fan la selectivitat els alumnes del col·legi alemany deuen aprovar la prova de catala, no?