Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2008. 11:41h.

El PP rebut amb crits de "puta Espanya"

Tots els partits parlamentaris tractats, com a mínim, de "botiflers" a l'ofrena per la Diada

El PP ha estat rebut amb crits de "puta Espanya", entre d'altres, durant la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova a Barcelona per la Diada. La nova presidenta del partit, Alícia Sánchez Camacho, ha decidit participar en la diada a diferència de Josep Piqué, que va optar pel contrari a causa dels incidents-. Els 'populars' l'any passat -amb Daniel Sirera de president- també hi va anar-hi malgrat l'escridassada.

En realitat, la majoria de partits -PSC, CDC, UDC, ICV-EUiA- han estat rebut amb crits de, com a mínim, "botiflers". Els únics que han estat aplaudits han estat entitats cíviques o esportives com el Joventut de Badalona, la Plataforma pro Selecions o l'Institut d'Estudis Catalans. Tanmateix, respecte a l'any passat, hi havia menys gent. Els dos col·lectiu més nombroso era el dels Antitaurins i treballadors de l'empresa Simon, que és objecte d'un expedient de regulació d'ocupació.

Publicitat
Publicitat

68 Comentaris

Publicitat
#68 Esteve Jobs, (Lausanne), 14/09/2008 - 02:46

Pierre es fan de Pablo Casals, y prefiere el cant dels ocells, apuesto que os gustó su discurso en la ONU... giramos página?

#67 Juanito, Barcelona, 13/09/2008 - 21:25

¡Vale Caligula, lo he entendido, pero el suizo Pierre¿ lo habrá entendido también?. A ver si vuelve a decir alguna cosa, si lo hace, es que no ha entendido nada.

#66 CALIGULA, BCN, 13/09/2008 - 16:33

Juanito: Pues sí, en argot significaría gilipollas, memo, imbécil, tarado, idiota, etc... depende un poco de la frase.

#65 Juanito, Barcelona, 13/09/2008 - 15:06

Caligula p.f.Para los que no entendemos el francés: ¿Que significa "con", es algo parecido a lo que en roman paladino quiere decir "memo" (o gilipollas)?.

#64 CALIGULA, BCN, ESPAÑA, 13/09/2008 - 11:29

Pere: Mon cher ami :croyez moi si je vous dit qu?on s?en fout complètement si vous lisez en espagnol ou en chinois.Evidemment, on continuera à écrire en espagnol en Espagne, même s?il y a des cons qui trouvent cela inacceptable. Salutations amicales