Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2012. 19:51h.

El PP recorre l'euro per recepta malgrat que Madrid hi està d'acord

L'executiu de la Comunidad manté la seva implantació per al 2013

El PP recorre l'euro per recepta malgrat que Madrid hi està d'acord

González i Aguirre, la seva antecessora, en una foto d'arxiu

El Govern de Mariano Rajoy ha anunciat aquest divendres que presentarà un recurs d'inconstitucional per l'aplicació de l'euro per recepta de la Generalitat. Avui també, el conseller de Sanitat de l'executiu de la Comunidad de Madrid, del PP, ha alertat que manté la seva intenció d'implantar la mesura l'any que ve.

El conseller madrileny, Javier Fernández-Lasquetty, ha assenyalat a Gente en Madrid que "nosaltres en el cas que Catalunya decidís, potser, com a fruit de pactes, retirar aquesta mesura, nosaltres no farem el mateix".

La taxa va entrar en vigor a Catalunya el passat mes de juny, mentre que la intenció de la Comunidad de Madrid és aplicar-la ja des del gener. El Govern del PP d'Ignacio González no té la intenció de fer cas al Govern de l'Estat, també del PP.

Així, el conseller de Sanitat ha remarcat que "l'Estat ens ha reduït el finançament d'una manera molt important a la Comunidad de Madrid i és evident que hem de prendre mesures d'ajustament per cobrir amb les nostres obligacions sobre el dèficit".

La vicepresidenta del Govern estatal, Soraya Sáenz de Santamaría, ha defensat que "l'euro per recepta de Madrid no és norma encara, no ha estat aprovat ni ha entrat en vigor, però és clar que el Govern tractarà d'acostar posicions".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 zampador, Valladolid, 15/12/2012 - 18:35

Es que el que recurre es el Gobierno no el PP. Y si no lo recurre en Madrid es sencillamente porque no está aprobado, aunque ha dejado claro que lo hará (cuando se apruebe, si se aprueba).

#4 joan, manresa, 15/12/2012 - 11:21

tinu.)Consell Europeu,abans no sigui mase tard...,Europa a de conexer las politicas asfixiants del Govern Español...,las declaracions,las maniobras,las lleis que volen aplicar...,Europa u a de conexer...,estem sobre un polvorí...,després tot serán lamentacions.Europa també en será culpable.....

#3 joan, manresa, 15/12/2012 - 11:18

tinu.)a jocs molt perillossos...,no busqueu que surti l'axalabrat de torn i foti "foc" a la barraca...,directa o indirectament en sereu culpables ,Vosaltres acorreleu la fera i ella es defensará....,Voldrím fer una crida ,desde la tertulieta,per quí correspongui,que posi en conexement del (cont.

#2 joan, manresa, 15/12/2012 - 11:15

tinu.)que no succeexin fets imprevisibles ,no controlats i de consecuencias imprevisibles....,no atieu més el foc...,las gospines poden sortir de totes direccions,i cuant el foc cali ya será tard....,o potser vosaltres Srs.del PP ya esteu esperant axó...?o en sou de fet directes...? No juguem (co

#1 joan, manresa, 15/12/2012 - 11:11

El Casal,11,05 h.--Fins aon arriva la paranoia d'aquesta gent contra Catalunya...,ens volen eliminar,ens volen esclafar,que no respirem....,Srs.del PP...,esteu acorralant a tot un Poble...,si fosiu inteligents no u farieu..,esteu trepitjant terreny relliscós,pantanós i mortal....,compte (cont.