Publicitat
Política · 22 de Juny de 2021. 08:16h.

El PP recull deu "mentides" de Pedro Sánchez sobre els indults

"Mai més indults per motius polítics i econòmics"

El PP recull deu "mentides" de Pedro Sánchez sobre els indults

El Partit Popular ha llançat un vídeo que recull deu mentides de Pedro Sánchez sobre els indults als dirigents independentistes. "Totes les mentides de Sánchez sobre els indults. El recopilatori definitiu", ha dit en PP en un tuit.

Sánchez afirma, entre altres coses, que "el debat de l'indult no està damunt de la taula" o que "la sentència es complirà". També afirma que "cal acabar amb els indults polítics" i assegura que "mai més indults per motius polítics i econòmics". A continuació, els populars recullen les paraules de l'propi Sánchez defensant avui la mesura de gràcia "als nou condemnats en el judici de l'procés que avui estan a la presó".

El vídeo s'engloba en la campanya "Sánchez No, Catalunya Sí", que inclou la difusió de diferents vídeos a través de diferents plataformes, el PP busca contraposar el que deia Pedro Sánchez a la campanya electoral de les generals de 2019 i el que va a fer ara donant llum verda a aquests indults.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Patumeiro, sant patumet, 23/06/2021 - 14:56

Enric Juliana desde twiter justifica los indultos porque Europa le ha dado ayudas a España. Pero q podredumbre hay en el periodismo.

#4 Yomismo, Sevilla, 22/06/2021 - 14:28

Carmen Calvo dixit: "Un gobierno democrático no saca a los presos de la cárcel"

https://www.youtube.com/watch?v=USHmA0rJi0g

#2 Jos, VNG (Ghost Republic), 22/06/2021 - 13:11

Només 10¿?
(Deuen tenir poques ganes de treballar)

#1 BJMR, Bilbao, 22/06/2021 - 11:13

La hemeroteca es tan apabullante contra el okupa de La Moncloa que en la mayoría de los países del mundo estaría siendo juzgado por alta traición, ya que aquí no estamos hablando de haber incumplido la promesa de subir o no un impuesto.
¡¡¡Sánchez, felón!