Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2008. 18:07h.

El PP retreu Terra Lliure a Esquerra

Un senador d'ERC increpa Fraga i li diu que "manté la seva arrel franquista"

El PP retreu Terra Lliure a Esquerra

Pere Bascompte anuncia la dissolució de Terra Lliure, a la dreta l'exconseller, Xavier Vendrell

Un senador d'ERC i un senador del PP s'han enfrontat aquest dimecres al Senat, arrel d'unes declaracions de Fraga amb les que assegurava que s'han de "colgar a los nacionalistas". Miquel Bofill, senador d'ERC, ha increpat Fraga i el PP ha retret Terra Lliure als republicans. Bofill s'ha dirigit al president del Senat, Francisco Javier Rojo, i ha dit que "lo único que le pido, señor presidente, es que repruebe las palabras del señor Fraga Iribarne, que hizo una apelación, más o menos velada a la violencia contra los que somos y nos sentimos de otras naciones. Una vez más el señor Fraga ha puesto de manifiesto su raíz franquista y no es digno de sentarse en un parlamento democrátco". El president del Senat ha fet callar el senador d'ERC, davant la mirada de Fraga i entre el xivarri que s'ha format a la sala, i li ha dit que "le retiro el uso de la palabra. Hay otros mecanismos para hacer la protesta que usted estaba haciendo, pero no es el sitio dónde la tiene que hacer".

Per la seva banda, Antolín Martín, secretari general del PP al Senat, ha replicat Bofill i li ha dit que "no nos va a dar lecciones al Partido Popular y a este grupo, de democracia y de defensa de los derechos de los ciudadanos, porque sí en la historia de su formación política recordaremos todos lo que supo la presencia en la política española de Terra Lliure".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Cesc, Sabadell, 18/12/2008 - 19:05

Ni la valuosa propaganda gratuïta del PP, té cap influència a hores d'ara. Esquerra ja no representa a ningú.

#21 Carles Baeza, Barcelona, 18/12/2008 - 11:53

Això son les imperfeccions de la democràcia, qualsevol assassí emparat per les seves pròpies lleis pot viure en pau entre les seves victimes

No tot els assessins tenen la mateixa sort

#20 Ramon, Barcelona, 18/12/2008 - 10:03

Terra Lliure va ser a lluita armada el que l'actual ERC és a lluita política. El mateix nivell. La mateixa intel·ligència. Similars efectes pràctics.

#19 carles, Viladroga i la Gentuza, 18/12/2008 - 09:27

Els catalans per no saber, no hem sabut ni muntar una banda terrorista amb cara i ulls, som cutres fins i tot en això, que ja és dir.

#18 carles, Viladroga i la Gentuza, 18/12/2008 - 09:27

Els catalans per no saber, no hem sabut ni muntar una banda terrorista amb cara i ulls, som cutres fins i tot en això, que ja és dir.