Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2009. 22:25h.

El PP revocarà l'espai al creador de l'estelada si pacta amb Trias

Fernández Díaz ho supedita a una nova majoria a l'ajuntament de Barcelona

El PP revocarà l'espai al creador de l'estelada si pacta amb Trias

Fernández Díaz, amb veïns de les Corts

Alberto Fernández Díaz està disposat a revocar l'espai públic que l'actual equip de govern de l'ajuntament de Barcelona vol dedicar a Vicenç Ballester, el creador de l'estelada. Aquesta circunstància es produiria si el Partit Popular entra en el proper govern de la ciutat. El líder del PP a la capital catalana ha dit que li produeix un "especial rebuig" la iniciativa del bipartit municipal d'homenatjar Ballester amb el nom d'un espai públic, i ha afegit que "és l'únic que podem fer en democràcia fins que tinguem una majoria a la ciutat de Barcelona per a introduir un canvi de nom que en aquest moment, com espero que serà de seguida aquest canvi de govern, ni tan sols entrarà en vigor".

Fernández Díaz ha criticat l'actual composició de la ponència del nomenclàtor perquè no representa la pluralitat de forces municipals. "La ponència del nomenclàtor ha de ser plural. I en aquests moments l'oposició som majoria a l'ajuntament, i no té sentit que sigui exclosa d'aquesta ponència perquè representem a una part molt important de la ciutadania. I la presència dels grups de l'oposició al costat dels grups del govern garantiria no tan sols la pluralitat sino també que tots els noms futurs dels carrers de Barcelona no tinguessin la temptació que els nous governs els canviessin", ha dit Fernández Díaz.

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 amoscaciques, girona, 10/02/2009 - 22:31

Després de tot el q han dit i fet contra el PP els nacionalistes de CIU...L´Albertito hi vol pactar??? però sembles boooooig!!! q vinguin ells a suplicar i a veure què ofereixen.

#7 Ramon, Barcelona, 10/02/2009 - 10:17

Això de neocons jo de vosaltres no ho faria servir. L'electorat progre no ho entén. Fatxa, sí. Tot fatxa. Els transvasaments, abans? Fatxes! Israel? Sempre fatxa! Tony Blair? Un fatxa! Convergència? Fatxa, fatxa! El rebut del gas? Mooooolt fatxa!

#6 Alberto, BCN, 10/02/2009 - 09:12

Alberto, siempre te he votado, pero como veo que vas loco por dar mi voto al nacionalista Trias, acabar de perder los tres votos de casa. Ya veremos dónde van.

#5 Estevet, Bcn, 10/02/2009 - 08:36

Ramon, us farem signar davant notari... o trenquem el carnet si hi ha pacte amb els neocons franquistes corrupptes.

#4 PP és corruppció!, Bcn, 10/02/2009 - 07:50

Albertito, preocupa't pel fosc passat del franquisme del qual provens. Judici al franquisme JA!!!