Publicitat
Política · 15 de Maig de 2019. 20:04h.

El PP s'abstindrà

Alejandro Fernández anuncia que no bloquejaran el seu nomenament com a senador

El PP s'abstindrà

El PPC no bloquejarà la designació del líder del PSC, Miquel Iceta, com a senador. El president del Partit Popular Català, Alejandro Fernández, ha anunciat que el seu partit s'abstindrà en la votació de la proposta de Miquel Iceta com a senador, després de la reunió del subgrup del PP al Parlament de Catalunya.

Alejandro Fernández ha recordat que la seva formació no ha bloquejat nomenaments d'aquest tipus i per això ha acordat aquesta abstenció, però ha afirmat que "tampoc podem donar suport a la candidatura d'Iceta".

Fernández també s'ha mostrat crític amb el fet que s'anunciés el nom de Miquel Iceta com a senador abans que aquest ho fos. "Qui ha trencat la tradició parlamentària de convertir aquest tipus de votacions en un tràmit, ha estat el Partit Socialista en el moment en què abans de ser senador, ja va anunciar que Miquel Iceta anava a ser president del Senat" ha dit.

El líder del PPC ha lamentat que després d'aquest anunci és "quan s'obre un escenari inèdit que mai havia ocorregut en democràcia i és veure un partit com ERC fent un xantatge públic al PSOE".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 ferris, Barcelona, 16/05/2019 - 17:26

Con este PP cobarde y acomplejado no vamos a ninguna parte. Regeneración o desaparición, no hay otra.

#1 ex-pepero, Barcelona, 16/05/2019 - 12:43

Muy bien Sr. Fernández, muy bien... así se recuperan a antiguos votantes. Van a tener ustedes el mismo final de la UCD.