Política · 1 d'Octubre de 2012. 21:54h.

El PP s’aferra a la cadira de la 'Dipu'

Sánchez-Camacho manté viu el pacte amb Convergència malgrat les crítiques a la federació

El PP s’aferra a la cadira de la 'Dipu'

Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha fet aquest dilluns una crida als votants de CiU i del PSC que busquin un partit “ferm” per fer front al repte de mantenir una Espanya unida. La líder dels populars, però, ha eludit dur les crítiques de la federació nacionalista al pacte que mantenen uns i altres al capdavant de la Diputació de Barcelona.

El PP no trenca l’acord que permet Alberto Fernández Díaz ocupar la vicepresidència de l’ens supramunicipal, de manera que la Diputació es manté aliena a la polarització que han patit CiU i PP després de la manifestació de la Diada. El pacte entre convergents i populars tira endavant malgrat els pals a les rodes que el PP posa al projecte sobiranista del Govern.

ERC ha instat CiU a trencar l’acord. La secretària general dels republicans, Marta Rovira, considera “poc creïble” que el partit de Mas fes el passat mes de setembre un acte conjunt amb les quatre diputacions de Catalunya per impulsar la hisenda pròpia per a Catalunya.

A les files republicanes no entenen que a la Diputació de Barcelona continuï vigent un pacte entre dos partits que tenen objectius oposats. L’un aposta per crear “estructures d’Estat” mentre l’altre s’ha posicionat contrari al concert econòmic.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 33, Catalunya, 02/10/2012 - 15:09

Sanchez, ets la Goebbels d'aquí...

#5 Antoni, Barcelona, 02/10/2012 - 08:40

Com deia el president Pujol: tites, tites, tites, tites, tites. Tot i el que digui la Sanchez Camacho, en el fons, segueixen cotitzant, perquè saben que en el futur cobraran una pensió. Colla d'hipòcrites!

#4 El nauxer, Viladecans, 02/10/2012 - 08:39

Sí PP, sí. La cadira és la cadira, oi? Si tan esteu en desacord amb el govern de la Generalitat i amb CiU, deixeu que s'ho facin sols. Però no. L'Alberto Fernandez no aixeca el cul de la cadira. No sabeu res...

#3 Lluis , Igualada, 02/10/2012 - 08:38

Ui Ui no parleu solsament del PP a la diputacio, que jo en conec uns cuants del PSC_PSOE que hi son desde que van neixer i viuen com reiets. Oi Pamies?

#2 Angela, Mataro, 02/10/2012 - 00:37

Pues con Adam Alonso de candidato en Mataró hubieran conseguido un buen resultado para asegurar el gobierno en el Consell Comarcal y en la Diputación. Lástima que en el consell tengan al pajarito feliz que es la mano que mece la tuna.