Publicitat
Política · 13 de Març de 2014. 17:27h.

El PP se sent assetjat a Catalunya

Els 'populars' en culpen CGT, la CUP i ICV-EUiA

El PP se sent assetjat a Catalunya

Una imatge d'arxiu d'una seu del PP amb pintades

El Partit Popular (PP) de Barcelona ha emès un comunicat per condemnar els “insults i agressions que pateixen contínuament regidors del partit” i per denunciar els “reiterats atacs” a les seus locals de la formació popular.

Des del PP culpen partits com la CUP i ICV – EUiA, i el sindicat CGT, de “tolerar la violència” contra els regidors del partit, i lamenta que no s’hagin pronunciat contra els atacs que denuncien haver rebut.

“El silenci d'altres formacions polítiques davant aquestes campanyes a base d'insults i acusacions als membres del Partit Popular i la falta d'una condemna ferma i unànime de tota la classe política augmenta la crispació i reforça els atacs als nostres càrrecs per part dels qui no pensen com ells”, han afirmat.

El secretari general del PP a la província de Barcelona, Alberto Villagrasa, ha dit que es permet que “membres d’alguns partits fomentin l’odi i la violència contra membres del Partit Popular”. Villagrasa ha apuntat que “si la violència no es condemna significa que es tolera”.

En aquest sentit, han demanat al Govern de la Generalitat que “protegeixi els drets i les llibertats de tots els catalans, també dels que volem seguir sent espanyols i europeus”, ha afegit. Aquest dirigent popular considera que aquesta situació “ve en part provocada per la política radical i independentista generada per Mas i CiU amb la complicitat d’ERC i la CUP”.

Villagrasa ha assenyalat que la seva formació va presentar una denúncia davant la Fiscalia Superior de Catalunya “contra una entitat que té el suport del sindicat CGT i de la CUP”. La denúncia és per una campanya en la qual apareixien 22 fotografies de regidors del PP de l’Alt Penedès i Baix Penedès amb el lema “La vostra mare hauria d’haver avortat”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#12 Ramiro, Barcelona, 16/03/2014 - 16:10

Qui sembra recull. Ara que no es queixin.
La campanya antiestatut contra la voluntat del poble, la seva campanya contra la immersió, etc, etc.
No tenen cap defensa. Qui escup a l'aire ...

#11 Pere, BCN, 14/03/2014 - 09:31

De feixistes n'hi ha de catalans i d'espanyols, per desgràcia. També hi ha pintades en seus de CiU i d'ERC.
Molt llastimós.

#10 vramoneda, Sentmenat, 13/03/2014 - 20:53

Cat.- Sap què? Et deixo. Me'n vaig!
Pain.- Però, si jo t'estimo molt!
Cat.- M'és igual, et dic que deixo.
Pain.- Mala puta, t'amargaré la vida per sempre mes!
Cat.- Però, no m'acabes de dir que m'estimaves tant?

#10.1 ccc, bcn, 14/03/2014 - 10:39

t'equivoques, el q passa és q la resta d'Espanya ens diu el mateix q li diu el govern britànic a Escòcia. Si marxeu, marxeu amb totes les conseqüencies

#9 jordi, girona, 13/03/2014 - 20:29

tenen moltes seus així per aquí pels pobles de girona desde fa anys, veniu a veure-ho si creieu que això és una democracia normal.

#8 fideli, rdnes, 13/03/2014 - 19:56

Ha sido ETA!