Política · 30 de Març de 2013. 11:23h.

El PP sí que considera ara Endesa una empresa estrangera

David Madí demana "una rectificació" al secretari d'Estat d'Energia

El PP sí que considera ara Endesa una empresa estrangera

El secretari d'Estat d'Energia, Alberto Nadal

El president del Consell Assessor d'Endesa a Catalunya, David Madí, ha demanat prudència al secretari d'Estat d'Energia, Alberto Nadal, per "ajudar a generar solucions i no incrementar problemes com ha fet en la seva primera intervenció".

Nadal ha considerat que el diàleg amb l'elèctrica clau en la crema del carbó nacional "no és fluid", pel fet que aquesta empreses és estrangera. "Hi ha una empresa elèctrica clau que posseeix les centrals. I el principal accionista d'aquesta empresa és un Estat membre de la UE. No són les millors condicions per negociar amb ella. Mentre el diàleg amb la resta del sector és fluid, no sempre és fluid amb un consell d'administració que té la seu en un altre país", va assenyalar.

Madí ha considerat que Nadal hauria mesurar les seves paraules i "faria bé de rectificar les seves declaracions i emprendre un camí de diàleg amb el conjunt del sector que generi confiança i segueixi sent un motor de prosperitat".

També l'Associació Espanyola de la Indústria Elèctrica (Unesa) va mostrar "la seva preocupació" per les al·lusions realitzades pel secretari d'Estat d'Energia respecte a ENDESA i va recordar que, "al marge de la seva llarga història en el sector energètic espanyol, la companyia és una de les empreses fonamentals per a la garantia del seu subministrament elèctric a Espanya".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Formigueta, Barcelona, 31/03/2013 - 18:17

Recorden el que va dir el President d'Endesa Sr.Pizarro : Endesa,primer extranjera que catalana ,en ocasió de la OPA fallida de GAS NATURAL ?.- ENDESA és Italiana.-