Publicitat
Política · 19 de Maig de 2015. 10:21h.

El PP sospita que CiU vol autoritzar una gran mesquita a Martorell

L'Ajuntament va aprovar el febrer una modificació dels usos al polígon la Torre

El PP sospita que CiU vol autoritzar una gran mesquita a Martorell

Xavier Fonollosa, amb Artur Mas i Salvador Esteve

El candidat del PP de Martorell, Francesc Arpal, ha denunciat en declaracions a Ràdio Martorell que "al mes de febrer, en sessió plenària a l'Ajuntament, el govern municipal va aprovar una modificació d'usos al polígon La Torre i un dels usos contempla la possibilitat que s'hi pugui instal·lar algun centre de culte”.

Aquesta modificació, segons informa el PP en un comunicat, permet en la clau-8 també industrial, en l’edificació aïllada, l’alçada màxima de l’edificació es podrà sobrepassar fins a un 20% de la superfície d’ocupació, poden arribar a un màxim de 45 metres d’alçada, el que permetria fer una mesquita amb minaret inclòs.

L’alcaldable de CiU, Xavier Fonollosa, va assegurar en el ple del passat 17 de febrer que “tenim peticions de diferents cultes religiosos, per poder ubicar en alguns dels polígons una nau per poder practicar el culte religiós”.

El candidat popular, en aquest sentit, ha afirmat que “des del PP farem tot el possible per a que no es dugui a terme la construcció d’una gran mesquita a Martorell i lluitarem per a que així sigui. Els martorellencs estem farts de que Martorell sigui el “balneari de la immigració del Baix Llobregat”.

També ha assegurat que "és un gran error plantejar les eleccions municipals com una prèvia de les plebiscitàries. A Martorell, si CiU perdés la majoria absoluta tindria un càstig per la seva aposta pel sobiranisme". Arpal ha insistit que el PP centra el seu programa electoral "a l'atenció a les persones i a frenar la immigració".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 ciutadà, martorell, 21/05/2015 - 09:24

Bon dia a tothom, si el Sr. Fonollosa vol fer una mezquita amb minaret inclos per agafar vots, perque no els convida a seva casa i li dona de menjar i li deixa les seves habitacions i ....,i en pocs temps i serem tots iguals, tindrem que anara a fer cult al poligon la torre i les dones amagades,

#14 martorellenc, Martorell, 20/05/2015 - 13:43

Ai Arpal, q no t´enteres que li deuen massa a Cleries? si li preguntessin a cert gai q corre per les cultures!!!

#13 Més clar l'aigua, Bcn, 19/05/2015 - 23:46

Vista la trajectoria de Ciu durant els darrers 20 anys, a ningú li pot estranyar la deriva d'aquest partit cap a l'implantació al nostre país de tot el que te a veure amb la "cultura" musulmana. Qui encara no ho tingui clar que s'ho faci mirar.

#12 Pepet, Sabadell, 19/05/2015 - 18:05

Hi ha tots els diners que facin falta, per construir tantes mesquites com facin falta; mentrestant als musulmans en situació precària que'ls mantinguin els infidels de torn.

#11 gurguri, barcelona, 19/05/2015 - 15:41

La parte antigua de Martorell, es un verdadero gueto.Pena de nuestras ciudades.