Publicitat
Política · 24 de Febrer de 2013. 22:26h.

El PP també demana que Martorell plegui

També reclamen que el conseller de Justícia doni explicacions

El PP també demana que Martorell plegui

Millo, durant les seves declaracions a Girona

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo,  ha demanat avui la dimissió del director general de Serveis Penitenciaris de Catalunya, Xavier Martorell, per la seva relació amb el cas de les escoltes il·legals a Catalunya.

Millo ha demanat que “Martorell assumeixi la seva responsabilitat i plegui de tots els seus càrrecs, no només de les seves responsabilitats a CDC, sinó d’aquells càrrecs en què representa el Govern de la Generalitat”. A més, Millo ha demanat explicacions al conseller de Justícia, Germà Gordó, per la seva relació amb Martorell. “Martorell sempre ha estat la seva mà dreta, el protegit del senyor Gordó”, ha assegurat.

També considera que fins ara la resposta del Govern català en aquest assumpte ha estat “inexistent” i assegura que “una dimissió dels càrrecs del partit és irrellevant perquè d’on ha de plegar Martorell és de tots els càrrecs públics”.

A més, el portaveu popular ha afegit que “és necessari que aquesta dimissió no sigui un tallafoc per evitar la responsabilitat d’aquell que ha estat sempre al darrere donant instruccions al senyor Martorell, que és el senyor Gordó”, i per això ha explicat que “cal que Gordó doni explicacions clares a tots els catalans sobre aquesta relació i per quin motiu s’ha fet aquest espionatge i amb quina finalitat”.

En aquest sentit, el PPC ha demanat una comissió d’investigació al Parlament de Catalunya sobre aquest afer. “Si CiU vol esclarir els fets i arribar fins al final és necessari que donin suport a aquesta petició”, ha dit Millo.
 
Per a Millo, “el Govern té un problema greu vinculat a aquesta activitat il·legal d’espionatge que s’ha fet durant anys”, i ha afegit que “queda demostrat que des de CiU i des del Govern de la Generalitat no s’ha dit la veritat en relació a la seva connexió amb  l’empresa que presumptament ha fet aquest espionatge il·legal”.

De fet, Millo ha considerat que “l’autèntic joc brut a Catalunya, és el de l’espionatge als catalans i això és el que ha passat durant molts anys”. “Això va contra la llibertat dels catalans”, ha considerat abans d'afegir que “ara no val intentar tapar-lo amb altres declaracions, buscant altres responsables, quan realment el que s’ha estat fent a Catalunya és joc brut contra els catalans, fet, presumptament, a través del senyor Martorell, que és qui ha de dimitir”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 ralph, BCN, 25/02/2013 - 10:50

Amb la mateixa contundencia que demana dimisions,la pot aplicar al seu partit PP, i pot ser que no es quedi sol, pot ser no quedi ningu

#1 Antoni, La Pobla de SEgur, 25/02/2013 - 09:41

Una bona manera del Sr. Millo d'intentar desviar l'atenció de l'autèntic escàndol i és que totes les persones que van intervenir al cas Camarga han declarat que la Camacho estava al cas i la senyora Camacho, Sr. Millo, és del PP....