Publicitat
Política · 9 de Maig de 2014. 21:58h.

El PP tem un vot de càstig

Camacho apel·la a la recuperació econòmica

El PP tem un vot de càstig

Una imatge de Camacho amb Santi Fisas (Foto: PPC)

La presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha advertit davant un possible vot de càstig a les eleccions europees que “a aquells que alguna vegada van pensar a donar un vot de càstig al Partit Popular en aquestes eleccions cal dir-los que ara més que mai cal revalidar la confiança en el PP per seguir per la senda de la recuperació”.

Sánchez-Camacho ha apel·lat, per demanar el vot per la seva  formació, a la recuperació econòmica, afirmant que “la papereta del PP és la de la sortida de la crisi, la creació d'ocupació i la unitat d'Espanya”. En aquest sentit, la líder del PPC ha assegurat que el pròxim 25 de maig “ens juguem seguir avançant en la recuperació econòmica o tornar a la bancarrota dels governs socialistes”.

En un acte electoral celebrat aquesta tarda a Gavà (Barcelona) també ha dit que votar a CiU “és apostar per la divisió entre catalans i espanyols, la separació de Catalunya d’Espanya i la sortida de Catalunya d’Europa”. “Si tira endavant el projecte trencador de Mas tindríem fronteres i aranzels amb un mercat de 500 milions de persones”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#7 Ramon A., Sant Cugat del Valles, 12/05/2014 - 10:23

Nomes un, donç ja poden estar contens.....

#6 Papaluna, Barcelona, 10/05/2014 - 19:47

Amb el glamour cebollero de la Camcho i la mala llet que traspua el candidat Fisas, van apanyats. El PP, que podria ser un partit amb un cert nivell d'implantació a Catalunya, malgrat que està atenent el mateix target sociològic que CiU, no té res a fer amb aquests líders i les seves formes i modus

#5 pepe, andorra, 10/05/2014 - 14:10

Casper, machote (perdón), tu xq les votarás, ¿por castigo o para darles por el saco?.

#5.1 pepe, andorra, 11/05/2014 - 00:38

y a ti q mas te da? No sabes q el voto es secreto? Comprendo q me robes el nick al no tener argumentos de peso, pero al menos hazlo con estilo, amigo troll. Q tienes menos clase q una pajarita de plastico. Lo de troll sionista viniendo de alguien asi, es un honor. Y recuerda, paz y prosperidad.

#4 Eduard, Warsaw, 10/05/2014 - 11:13

El castigo que merecen por haber mentido tanto en todo, es la carcel. Por desgracia en este pais, las leyes estan hechas en favor de ellos mismos, y pueden seguir presentandose.

#3 Muné, Palafrugell, 10/05/2014 - 06:07

Hauria d´esser un vot contra traïdors i mentiders que han enganyat a tot un país. Espero que s´ensorrin del tot.

#3.1 El mico de l'anís, Badalona, 10/05/2014 - 23:14

Han enganyat qui s'hagi deixat. Són de dretes i estan fent polítiques de dretes.
Què us n'esperàveu els enganyats? Que fessin polítiques socials i econòmiques de caire social o què?

#3.2 pepe, andorra, 11/05/2014 - 17:04

mico, de derechas nada de nada, han subido los impuestos mas de lo q pedian los comunistas. Ahira mismo los peperos son de lo mas socialdrmocrata q hay. En España, lo mas de derechas q hay es Ciu y el Pnv.