Publicitat
Política · 14 de Gener de 2018. 17:41h.

El PP titlla els nous carrils bici de Colau de "nyap"

Alberto Fernández critica els problemes de mobilitat que generen

El PP titlla els nous carrils bici de Colau de "nyap"

Alberto Fernández

El president del grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Barcelona Alberto Fernández, ha criticat els nous carrils-bici que ha posat en funcionament Ada Colau. Alberto Fernández ha titllat els nous vials de "nyap" i ha assegurat que són uns "carrils fantasma" pel poc ús que tenen.

"Barcelona no és Pequín" ha afirmat el líder del PP a Barcelona en declaracions aquest matí als Tres Tombs de Sant Andreu, on ha denunciat que aquests nous carrils bici generen embussos i problemes de mobilitat. Alberto Fernández ha criticat "la falta de previsió del govern municipal que no va tenir en compte el caos circulatori que provocarien aquests nous carrils bici".

Alberto Fernández ha recordat que el passat mes d'agost va demanar paralitzar la implantació d'aquests nous carrils bici, ja que "el boom de carrils bici de Colau provocaria un esclat d’embussos a Barcelona, agreujaria el trànsit i a més afectarà zones de càrrega i descàrrega, i posaria en risc als ciclistes pels equivocats dissenys i per la implantació precipitada".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 seny, bcn, tabarnia, 15/01/2018 - 10:50

Una amiga se ha roto la nariz al tropezar con los elementos protectores del carril bici

#2 M. Pilar, Barcelona, 15/01/2018 - 08:32

Han començat la casa per la taulada! Sense previsió ni transports alternatius a l'automòbil!! Grans cervells!!!

#1 A., Barcelona, 14/01/2018 - 18:47

El carril bici de pujada de Ganduxer és fantàstic!!! Porto cada dia als nens al cole a Bonanova i encara haig de veure una bicicleta. L Ajuntament s ha carregat un carril per no res i el nus Via Augusta - Ganduxer - Mitre està ultra colapsat cada dia. Enhorabona Ada! Una actuació excepcional