Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2008. 13:10h.

El PP torna a la Diada

Sánchez Camacho recitifica la decisió de Piqué

El PP torna a la Diada

Pancartes contra el PP a la Diada de l'any passat

El PP de Catalunya ha emès un comunicat en el que manifesta que "la Diada de l'Onze de Setembre és la festa de tots els catalans". És per aquest motiu que el PPC "participa en la festa, volent que aquest reflecteixi la pluralitat de Catalunya", de tal manera que "tots els catalans puguem sentir la festa com a pròpia". La nova presidenta, Alícia Sánchez Camacho, ha dedicit tornar a l'ofrena floral de Rafael Casanova després que Josep Piqué suspengués la seva participació pels incidents.

En aquest sentit, els Populars lamenten que "malauradament, any rere any, des de visions nacionalistes i independentistes es vol reduir la Diada a una manifestació del seu ideari ideològic i polític", de la mateixa manera que rebutgen el fet que diferents ajuntaments pengin l'estelada "amb la que només s'identifiquen uns quants i no la immensa majoria dels catalans", tot demanant "respecte per la llei de banderes".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 http://albert-bir.blogspot.com, Barcelona, 11/09/2008 - 00:00

Ja tindran excusa per anar de víctimes i enganxar als 4 que els voten amb els crits que 4 passarells els llençaran. El més intel·ligent seria callar i deixar que fessin la pantomina. Llavors, potser sí, no tornarien mai més.

#4 Pipa Clazas Largas, de visita en BCN, 10/09/2008 - 18:37

Algú porta els papers mullats, perquè l'any passat el Dani Sierara hi va anar. Caldria contrastar les informacions.

#3 betes i fils, rubi, 10/09/2008 - 15:43

a veure si ho entenc,paraules d'un militar han de servir de guia a la societat? quasi, millor busca frases de Millan Astray,Pinochet,Franco. Millor pueblerino catalan que metropolis de africa como tu deseas.

#2 www.miscosotas.blogspot.com, Barcelona, 10/09/2008 - 14:33

La Diada es de TOTS els catalans, no només del feixistes de barretina i pà amb tomàquet.
Per cert, jo demà anirè a la platja, com la majoria de catalans, "passo" d'ultranicionalismes rancis i caspossos.

Visiteu: www.miscosotas.blogspot.com

#1 Apostata, Barcelona, 10/09/2008 - 13:40

Dijo W Churchill: "Un fanático es alguien que no puede cambiar de opinión y no quiere cambiar de tema". Y yo añado, que si además su obsesión tiene un carácter netamente pueblerino, entonces el resultado es el Nacionalismo Endémico.