Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2009. 16:11h.

El PP tracta el lehendakari de "bitxo"

Vídeo de Noves Generacions contra Ibarretxe

El PP tracta el lehendakari de "bitxo"

El 'lehendakari' Ibarretxe

"Contigo, no bitxo", és la frase que els joves del PP (Noves Generacions) del País Basc han utilitzat per entrar en campanya i la que es proposen convertir en lema contra el lehendakari, Juan José Ibarretxe.

De fet, aquestes paraules són d'un vídeo difós a Youtube, en el que Carlos, el seu protagonista, explica la forma en la què va ser rebutjat per Belén durant la nit anterior i en un estat deplorable com a conseqüència d'una festa. Carlos explica que la noia a qui es va acostar li va dir un "Contigo no, bicho" davant dels seus amics.

Noves Generacions del PP imiten a Carlos i fan un paral· lelisme amb la seva història. Aquesta vegada se suposa que és el lehendakari qui fa servir el "tu no, bitxo" cap a tot aquell que "no sap euskera i no té carnet del PNB".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Toni, Barna, 18/02/2009 - 20:57

Menuda prensa seria... En el vídeo representa que es Ibarretxe quien dice "bitxo" a los del PP, y no al revés como dice el titular.

#3 Yo, BCN, 18/02/2009 - 18:43

Pues yo he visto el vídeo y diría que denuncian el sectarismo de Ibarretxe haciendo un paralelismo con el vídeo en cuestión. Es decir, "contigo no, bicho" lo dice Ibarretxe al PP.
O lo habéis entendido al revés o así vendía más...

#2 joan, manresa, 18/02/2009 - 17:30

La veritat Sr.Ibarretxe,no l'entenem...Recordem molt be la seba primera presentació al Congrés,ens va venir trempera,jejjej.El resultat decebedor.Are torna a quedar en evidencia..Imaginis si per aqui dalt van axís las cosses,que ens tocará a nosaltres

#1 Joan, Eixample, 18/02/2009 - 17:18

Això vol dir que els nens i nenes del PP s'autodenominen Chewakka? Perquè qui diu "contigo no, bicho" queda pitjor al video que el noi que ho diu. De fet, el noi em cau simpàtic i tot!