Política · 8 d'Octubre de 2010. 22:53h.

El PP traurà el català de les escoles balears

El candidat popular eliminarà la Llei de Normalització Lingüística

El PP traurà el català de les escoles balears

Bauzà, al costat de Rajoy, en una foto d'arxiu

El president del Partit Popular a les Illes Balears, José Ramón Bauzà, ha afirmat que eliminarà la Llei de Normalització Lingüística, aprovada l'any 1986 per unanimitat al Parlament balear, si torna a governar. En una entrevista al programa Mallorca Matí d'Ona Mallorca, Bauzà ha dit que "el que nosaltres hem après dels nostres padrins, dels nostres pares són una sèrie de paraules absolutament pròpies que determinen la nostra riquesa cultural i que jo no estic disposat a que, des de fora, des de Catalunya, se'ns imposin".

El líder dels populars ha assegurat que "sense cap dubte eliminarà" aquesta llei aprovada per tots els partits polítics, també el PP, al Parlament balear quan Gabriel Cañellas, del PP, presidia l'Executiu insular. La intenció de Bauzà és substituir el català com a llengua vehicular a les escoles i a l'administració pel castellà, així com el mallorquí, menorquí, eivissenc i formenterer.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Moncho, Alcudia (Mallorca), 11/10/2010 - 12:38

Vegem Francesc. Jo visc a Mallorca, tinc sis néts, i per tant se del que parlo. Vull que els meus néts, puguin parlar igual el castellà i el mallorquí. El català per a tu.
Lliçons de dignitat cap. I no malgasteu els euros untant a les associacions que s'han muntat i muntant per això. Surt car.

#27 Tonet, Organyà, 10/10/2010 - 12:28

Treurà el català i instaurarà un règim de corrupció generalitzada.
Ninguna ladrillo sin su comisión, este país se ha forjado des del chanchullo y así debe continuar.

#26 Tià, Paisos Catalans, 10/10/2010 - 00:20

Quina pressa ténen de anar a fotras un bon tiberi,amb els nostres diners,clar.Una colla de afamats,mireu bé la foto.Jo,com a cristiá practicant,em fot vergonya i fastic que aquesta mena de gent entri a les esglesies,i que en nom de aixó encara hi ha gent que se els creu.VERGONYA,CAVALLERS,VERGONYA

#25 Francesc, Barcelona, 10/10/2010 - 00:01

Anna de Vic, amb aquest discurs que amolles....vols dir que no ets l'Anna de Codorniu?

#24 Francesc, Barcelona, 09/10/2010 - 22:52

Moncho, a veure quina imposició lingüística catalana? De veres t'heu creus? Però si es es foraster qui vos fot' s'idioma i sa vostra personalidaat!! Noltros es catalans no! De quant ençà se parla es foraster a Mallorca? Seixanta anys! I vos voleu plegar a sa llengo forastera??? Poca dignitat!