Publicitat

"Vam ser nosaltres qui vam destituir al Govern i els vam portar al Suprem"

El PP treu pit

El PP ha defensat que si els dirigents independentistes estan sent jutjats al Tribunal Suprem "és perquè hi havia un govern del PP". En una piulada al compte oficial del partit, els populars asseguren que "vam ser nosaltres qui vam destituir al Govern, vam intervenir els comptes a Catalunya i els vam portar al Suprem".

"Si estan asseguts allí, és perquè hi havia un Govern del PP" han recalcat els populars adjuntant una imatge dels dirigents independentistes presos asseguts al banc dels acusats del Tribunal Suprem. Els populars apunten en la piulada que "ara és l'hora de la justícia i la Constitució".

72059-piulada.jpg

El Tribunal Suprem ha començat avui el judici als líders independentistes en un dels casos més mediàtics dels últims anys per la repercussió política que es desprèn. La Sala està formada per set jutges i presidida per Manuel Marchena. Són 12 processats, 9 dels quals en presó preventiva des de fa més d'un any.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#7 pepe, andorra, 15/02/2019 - 11:45

si estamos como estamos es pq en el PP no fueron unos cobardes y unos colaboradores del separatismo. Ni el PP ni el PSOE ni mucho menos Ciudadanos han hecho nada de verdad por evitar la situación en la q estamos. El verdadero culpalbe de esta situacion tiene un nombre y es Rajoy, continuador activo de las politicas de Zapatero.

#5 Capit@n España, The broquil is over, 13/02/2019 - 09:58

VOX, el juez Llarena y el fallecido titular del Juzgado de Instrucción nº 13 no tienen nada que ver.....PPeros, embus.teros.

#4 a quien corresponda, Barcelona, 13/02/2019 - 08:40

No peperos, no. Si están ahí es porque VOX tuvo los bemoles para denunciarlos. Si fuera por ustedes estarían en libertad gozando de privilegios.

#1 Veciana, Barcelona, 12/02/2019 - 18:17

Ponedlo en el twitter del mocho jajajajaaaa.