Política · 19 de Desembre de 2012. 08:52h.

El PP va atemorir amb l'atur i les pensions

En els vídeos de campanya s'afirmava que una Catalunya independent quedaria fora de la UE

El PP va atemorir amb l'atur i les pensions

Un moment del vídeo sobre les pensions

El Partit Popular Català (PPC) va utilitzar el discurs de la por en els espots de campanya per a les eleccions al Parlament del passat 25 de novembre. En dos vídeos diferents s'afirmava que “després de la independència, Catalunya ha quedat fora de Europa" i que "el president anuncia que el pagament de les pensions s'endarrereix tres mesos per problemes de tresoreria".

En l'anunci s'hi podia veure un informatiu d'un hipotètic futur pròxim on s'explicava que CiU i ERC han portat Catalunya a la independència i en què també s'explicava que el Govern d'Artur Mas no pot pagar les pensions, hi ha un 30 % d'atur i les empreses han abandonat el país per estar fora de la Unió Europea.

En l'espot, s'hi podia veure al final la candidata Alicia Sánchez-Camacho afirmant: "El teu vot al Partit Popular és el vot útil per frenar la independència". O "Catalunya no sortirà sola de la crisi. Junts sumem".

La vicesecretària d'organització i coordinadora de campanya del PPC, Dolors Montserrat, va explicar en roda de premsa de presentació del material de campanya que l'anunci és molt similar al que ja van fer per a les eleccions del 2010, en què -va precisar- es va complir tot el que van vaticinar.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#4 Pere, Barcelona, 19/12/2012 - 13:44

I no els ha servit de res... i com ens fotem, ara, dels qui deien que "nunca habra consulta".... n'han dit tantes de bajanades els espanyolistes que no acabariem mai de riure!

Amb el tema UE, igual. A la Unio han dit que ja en parlarem del que passa, quan hi hagi un cas concret. Com riurem tambe...

#3 Olga, Barcelona, 19/12/2012 - 11:19

Les dues cosses que ells no solucionant esperant que o faci Catalunya: l'atur no tenen ni ganes de ni saben com fe-ro per tenir la gent més agafada i les pensions estan jugant amb el més dèbil. Si de veritat volguessin fer alguna cosa solucionarien Bankia, el l'astre més gros que te Espanya.

#2 ccc, bcn, 19/12/2012 - 11:10

Be, el discurs de la por el comencen els independentistes, acusant a la resta d'Espanyols de lladres, dropos, genocides, fatxes i d'altres coses, per assegurar q amb la independència viurem en el paradís i si no al tercer món

#1 Bromo, bcn, 19/12/2012 - 09:14

Pues la UE dijo lo mismo. Aunque fuera por interés, el PP dijo una verdad como una casa.

#1.1 rafa, BCN, 19/12/2012 - 09:34

Y la UE ha dicho lo mismo de Escocia, así que debe ser verdad también.

#1.2 Arnau, Barcelona, 19/12/2012 - 09:53

Els precedents serveixen per cambiar les coses que fins ara estaven establertes. Catalunya i Escòcia són precedents històrics.

#1.3 jon, Rubi, 19/12/2012 - 10:00

Es que aquí solo vale lo que piensan ellos, y las normas todas están para cambiarlas... las de los demás, no las de ellos, que son intocables, porque si se rozan son una agresión a todo un pueblo !!

#1.4 pepe, andorra, 19/12/2012 - 10:56

no tienen nada de malo quedarse fuera de la UE, son menos funcionarios y burócratas q mantener q no sirven absolutamente para nada. Si ademas se pudieran deshacer de todos los parásitos independentistas q viven de la bandera, hasta me plantearía la independencia. Una independencia sin indepentistas.