Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2011. 18:56h.

El PP valencià reclama un nou Pla Hidrològic

Fabra: "a la Comunitat Valenciana tenim set i volem que Espanya ens doni de beure"

El PP valencià reclama un nou Pla Hidrològic

Fabra, amb Rajoy, durant l'acte a València

El president del Partido Popular de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra -substitut del dimitit Camps a la Generalitat- ha agraït el llegat del seu predecessor i ha demanat a Rajoy el corredor mediterrani i aigua.

"Necessitem un Govern del PP que estableixi un model de finançament que tingui en compte la població i reconegui que som cinc milions de ciutadans, que aposti per la solidaritat hídrica portant l'aigua d'on sobra a on falta perquè a la Comunitat tenim set i volem que Espanya ens doni de beure, que l'AVE arribi a Castelló i Alacant i posi en marxa el Corredor Mediterrani", ha assegurat.

Fabra, en un acte a la plaça de toros de València, ha destacat que el pròxim 20-N "no només agafarem una papereta", ja que la papereta del PP és la que "garanteix les pensions per la gent gran, l'ocupació per als nostres joves, el suport a emprenedors, l'educació per als nostres fills , la salut de les nostres famílies i la igualtat d'oportunitats ". "És la papereta del canvi i del futur d'Espanya", ha dit.

Per la seva part, el candidat del PP, Mariano Rajoy, s'ha mostrat convençut que guanyaran les eleccions, però avisa que el pitjor missatge que es pot donar a l'exterior és que hi hagi un govern amb pocs suports. Rajoy ha afegit que "cal que siguem molts".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 cartanya, bcn, 14/11/2011 - 11:33

A mes a mes del transvasament de 16.000.000 milions €, ara també tornant amb el transvasament d`aigua; m?entres aquí han gastat una bona picossada per fer des-salinitzadores, ells volen l`aigua de Catalunya, però dels rius. O consentirem?!!!!.

#2.1 Josep Ma., Terrassa, 14/11/2011 - 12:00

Contra Catalunya tot s'hi val.
Mentre els "catalans" segueixin acceptant aquest paper d'esclaus d'Espanya sense oposar-s'hi fermament, ells faràn lo que vulguin a costa nostra.
Com diu una cita castellana: "Los pastores serán brutales mientras las ovejas sean estúpidas"

#1 Josep Ma., Terrassa, 13/11/2011 - 21:53

Es clar; el PP vol salinitzar el delta de l'Ebre arruinant la comarca per portar aigua a Llevant i que els seus socis segueixin malgastant-la en seguir augmentant el monstre de Benidorm i seguir fent centres tipus Marina d'Or en llocs on no hi ha ni una gota d'aigua.
Alliberem.nos abans!!!