Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2012. 13:40h.

El PP veta Bosch per estar "al servei d'Amaiur"

El portaveu d'ERC està "ofès" perquè no el deixen formar part de la Comissió de Secrets Oficials

El PP veta Bosch per estar "al servei d'Amaiur"

Alfred Bosch

El PP ha vetat que el portaveu dels republicans catalans, Alfred Bosch, formi part de l'anomenada Comissió de Secrets Oficials. Bosch ha demanat la paraula i ha pujat a la tribuna per queixar-se amb un to molt agre que el PP no acceptés la seva presència en aquest òrgan.

"Estem davant d'una autèntica caça de bruixes que ha començat per part de ses senyories del PP", ha sentenciat Bosch, abans d'afegir: "Ja em diran vostès quin problema tenen amb la meva persona".

Bosch ha confessat sentir-se ofès des del punt de vista personal, perquè ahir el PP va dir que no es podia tractar informació sensible "ni amb Amaiur ni amb els actuals dirigents d'ERC, que aquí estan al servei d'Amaiur".

"M'està acusant d'insensibilitat? Vull pensar que aquest vet es produeix donada la meva condició de novel·lista i la seva por que després pugui explicar certes coses que no s'han de saber. Què és el que es vol amagar en una comissió que es deu a la transparència?", ha insistit.

El portaveu adjunt del grup popular, Rafael Hernando, ha deixat clar que després d'escoltar Bosch "l'únic que ha fet és incrementar la convicció" que "no és la persona idònia" per a aquest càrrec. Hernando ha assegurat que no hi ha vets cap Bosch ni cordons sanitaris, sinó una expressió màxima de democràcia, que en aquest cas no és unànime.

"Si vostès han estat incapaços de proposar un consens, no ens demanin als altres que votem unànimement el que vostès han estat incapaços d'aconseguir", ha tancat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#10 josep sanchez, barcelona, 24/02/2012 - 11:26

Brutal!!! No us ho perdeu:

http://www.youtube.com/watch?v=fQf6JGKt1-c

#9 Golem, BCN, 23/02/2012 - 16:52

Sense comentaris: http://paper.avui.cat/article/opinio/113012/obret/sesam.html

#8 Juan Francisco , Huesca, 23/02/2012 - 16:14

Mis felicitaciones al PP. A los traidores a la Patria Española, ni agua.

#8.1 joan, bdn, 23/02/2012 - 17:06

Pero llavors que no ens demanin els nostres impostos... ni aigua per nosaltres, ni diners meus, no et fot?

#8.3 Carles, Vic, 24/02/2012 - 19:18

No se que foteu els fatxes en aquestes pagines, us futeu unes palles mentals que flipeu sols

#7 volet, figueres, 23/02/2012 - 15:40

Deixar de plorar i demanar la independència, és l'única sortida que tenim.

#6 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 23/02/2012 - 15:24

Muy triste lo de Bosch, pero tendrá que acostumbrarse, es lo que les espera a los separatistas identitarios en toda Europa. Y lo peor es que los vascos y vascas de Amaiur le deben considerar un MAKETO, que es como su maestro Sabino Arana llamaba despectivamente a los demás españoles.