Publicitat
Política · 9 de Maig de 2014. 13:00h.

El PP vol aplegar el vot més 'espanyolista'

"Cada vot al PP fa que el projecte separatista de Mas s’allunyi més"

El PP vol aplegar el vot més 'espanyolista'

Camacho, a Reus

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que “cada vot al PP fa que el projecte separatista d’Artur Mas s’allunyi més, evita que es trenqui i divideixi a la societat catalana, traient-nos d’Espanya i d’Europa”. 

Tanmateix, ha assenyalat que “cada vot al PP és un vot al futur, a la creació d’oportunitats i a la garantia del nostre estat del benestar. “Cal allunyar el Partit Socialista, que és el que sempre enfonsa Catalunya i Espanya, deixant-nos en el forat de la crisi i obligant-nos a haver de fer ajustos en les polítiques”, ha apuntat.

La líder del PPC creu que “cal que els catalans es pensin molt bé el seu vot, perquè ens hi juguem el futur”. En aquest sentit, ha demanat al vot al Partit Popular, “un partit fort i seriós”. “Demanem que no s’adreci el vot a partits que parlen molt però no decideixen res, i no tenen la capacitat ni per frenar el procés independentista ni crear llocs de treball”, ha afirmat.

Així mateix, Sánchez-Camacho, després de visitar la zona comercial de Reus, ha assenyalat que “per al PPC aquesta serà també una campanya municipalitzada”. En aquest sentit, ha explicat que “el PPC porta com a prioritat en el seu programa electoral el Corredor Mediterrani, per tal de convertir-nos en hub logístic del sud d’Europa”. També ha destacat que les obres han començat per aquesta província, entre Vandellòs i el Camp de Tarragona, en via ibèrica i ample internacional.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepe, andorra, 09/05/2014 - 19:26

Casper, machote (perdón) ¿tu cuantes veces piensas votar?.