Publicitat
Política · 22 de Juny de 2017. 17:25h.

El PPC abandona la comissió d’investigació de l’Operació Catalunya

Esperanza García assegura que és un “circ”

El PPC abandona la comissió d’investigació de l’Operació Catalunya

Esperanza García

El PPC ha anunciat aquest dijous que abandona la comissió d’investigació parlamentària sobre l’Operació Catalunya perquè “no permetrem que se’ns utilitzi per alimentar el seu circ”. Així ho ha assegurat la portaveu adjunta del PPC al Parlament, Esperanza García, qui ha afirmat que la comissió “no és digna del Parlament” perquè “s’ha convertit en l’espectacle de l’insult”.

García ha explicat que en un principi van decidir participar-hi perquè “no tenim por” i “pensàvem que podríem aclarir les mentides dels grups independentistes”. “Ara, després de l’espectacle de les últimes sessions i el partidisme de la presidenta de la comissió, hem pres la decisió de no col·laborar més amb els seus ‘numerets’”, ha argumentat la portaveu adjunta dels ‘populars’.

El PPC també ha assegurat que “els independentistes no volen aclarir res”, sinó que “només volen carregar contra el PP de manera permanent per distreure l’atenció”. En aquest sentit, García ha subratllat que “sempre que surten informacions d’activitats irregulars de Convergència treuen a passejar l’Operació Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#1 botifler1914, Sinitaca, 22/06/2017 - 17:38

Ya hace tiempo que el Parlament se ha convertido en un circo en el que cada día actuan los payasos.

#1.1 Maulet, Barcelona, 22/06/2017 - 19:29

Seguramente te debes referir a los del PP y Ciudatans, mayormwnte

#1.2 Karhu, Bcn, 22/06/2017 - 21:16

Si las conversaciones de sus dirigentes al respecto bien grabaditas y quejarse de esa actitud, de usar asi las estructuras del estado y sus cargos, lo que es insultante es que lo hagan sin consequencias. Y a ti te duele que les hayan pillado