Política · 20 de Setembre de 2010. 16:32h.

El PPC aconsegueix que la Copa del Món s'exhibeixi a Barcelona

Alberto Fernández proposa que es pugui veure al Saló de Cent

El PPC aconsegueix que la Copa del Món s'exhibeixi a Barcelona

Iniesta aixeca la Copa del Món després de guanyar Holanda

El grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, liderat per Alberto Fernández, ha aconseguit el compromís de l'Ajuntament per iniciar les negociacions oportunes amb la Reial Federació Espanyola de Futbol, perquè la Copa del Món conquerida per Espanya el passat mes de juliol al Mundial de Sud-àfrica s'exhibeixi a Barcelona. La petició ha estat presentada pel PP mitjançant un prec a la Comissió de de Cultura, Educació i Benestar Social celebrada aquest dilluns a l'Ajuntament.

Alberto Fernández ha assenyalat que "la gran repercussió que va suposar a Barcelona la consecució del Mundial amb milers d'aficionats que van sortir als carrers per celebrar la victòria mereix una recompensa per als barcelonins oferint l'oportunitat de poder visitar el trofeu de campions del món en el Ajuntament".

En aquest sentit ha recordat "la insistència del Partit Popular durant el Mundial va permetre la instal lació de pantalles a l'Avinguda Maria Cristina per part del consistori perquè els barcelonins poguessin seguir la final del Mundial entre Espanya i Holanda".

La Copa del Món visita Tarragona aquest dimarts, com ja s'ha fet en altres ciutats espanyoles com Madrid, Múrcia, Las Palmas, Santander o Ciudad Real. Fernández Díaz considera que "l'Ajuntament hauria exhibir la Copa al Saló de Cent, oferint l'oportunitat a tots els barcelonins que ho desitgin visitar la Copa del Món i fotografiar-se amb el trofeu".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 pepet, una, 21/09/2010 - 19:16

Una altra mostra de com són els espanyols: només volen que provocar i imposar la seva "cultura". I això durarà fins que les catalans hi posem fi: independència i expulsió d'espanyols !!
Que la vagin a veure a murcia o a zamora i deixin de tocar els pebrots!!

#15 David, Cornellà, 21/09/2010 - 17:55

Coi, sí que ha corregut l'Hereu Escampa a acatar la voluntat del PP. Igualet que va fer amb el tema de les columnes de Montjuïc, tu.

#14 carracuca, barcelona ESPAÑA, 21/09/2010 - 15:24

Y que sea bien custodiada y protegida por las fuerzas de seguridad porque hay mucho mal parit y envidioso que podría aguarnos la fiesta grande con sus malas intenciones de reventar el acto.

#13 carracuca, barcelona ESPAÑA, 21/09/2010 - 15:22

y por supuesto que en Saló de Cent del ayuntamiento de TODOS, sitio y lugar reservado para las grandes citas históricas. Qué mayor orgullo para todos los que nos sentimos ESPAÑOLES que poder ver de cerca el trofeo que acredita a ESPAÑA como CAMPEONA DEL MUNDO DE FUTBOL 2010. Gracias Alberto.

#12 carracuca, barcelona ESPAÑA, 21/09/2010 - 15:19

Alberto, una vez más chapó y gracias por tu infatigable y permanente lucha contra todos aquellos que se piensan que Cataluña es su cortijo, quieren dar lecciones de democracia y nos quieren conducir cual rebaño de borregos por su camino de pensamiento único e inviolable.