Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2009. 14:32h.

El PPC acusa al tripartit de "menyspreu" al TC

Camacho afirma que "a Catalunya no hi haurà divisió social després de la sentència"

El PPC acusa al tripartit de "menyspreu" al TC

Camacho, en roda de premsa

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat “lamentable i irresponsable la campanya de desprestigi del Tribunal Constitucional impulsada pel president de la Generalitat, José Montilla".

Sánchez-Camacho ha acusat així el president Montilla de "pressionar el TC" amb les seves declaracions d’aquest cap de setmana i ha demanat "respecte per la justícia i l’acatament de les seves decisions".

“L’actitud de Montilla i el tripartit de menyspreu a la justícia és una mal exemple per als catalans: En tots els països democràtics, els partits de govern i d’oposició respecten el seu Alt Tribunal; el que estem veient aquí és un espectacle lamentable”, ha considerat.

“El fonament de la democràcia és la separació de poders i la independència de la justícia, però això no sembla preocupar molt el tripartit”, ha afegit.
 
Així mateix, la presidenta del PPC ha replicat a Montilla que “a Catalunya no hi haurà divisió social després de la sentència del TC, per molt que insisteixi Montilla, l’única divisió es produirà al si del tripartit que, gràcies a Déu, no és Catalunya”.

També ha dit que “en qualsevol cas, sobta la pressió del president de la Generalitat cap al Tribunal Constitucional i, per altra banda, la seva tolerància amb els referèndums independentistes”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 antonio peiró, lleida, 24/11/2009 - 11:45

Pues ya me gustaria mi JOAN DEL bAIX, que se pidiera pureza de sangre, para poder votar en Catalunya. Yo la tengo,¿ la tienes tu JUAN?

#11 Alicantino, Alicante ESPAÑA, 23/11/2009 - 18:19

Estás que te sales hoy JOAN. Pídele al jefe un aumento que te lo has ganado. INTOXICADOR. Estás en todas partes, joder. levantas una piedra y sale el AGITADOR éste que vive del cuento y de la fantasía de los paletos. bueno éste son muchos. Ojito!!!

#10 Roger, Barcelona, 23/11/2009 - 18:06

Dos no s'enfaden si un no vol, i nosaltres som els que ens passem la vida evitant espanyols emprenyats amb ganes de gresca. Hi ha una evident divisió, malgrat no hi ha confrontació.

#9 Joan, Baix Llobregat, 23/11/2009 - 17:12

El dia que per ser plenament català sigui necessari saber realment la llengua pròpia i tenir coneixements amplis de la pròpia història, aquell dia tots els seguidors d´en Tamudo i Estopa es tronbaran ben fotuts perquè no seran res.

#8 Joan, Baix Llobregat, 23/11/2009 - 17:11

A Andorra els espanyols, els catalans i portuguesos també són majoria, però qui talla el bacallà i vota són els legítims ciutadans andorrans, o sigui els qui han de saber català i història andorrana per gaudir del privilegi de ser andorrans.