Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2010. 17:25h.

El PPC acusa CiU d'afavorir la immigració musulmana

Sánchez-Camacho: "en lloc de la de països origen hispà perquè no es perjudiqués el seu projecte nacionalista”

El PPC acusa CiU d'afavorir la immigració musulmana

Alicia Sánchez-Camacho, durant la roda de premsa

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que “el perfil de la immigració de Catalunya té característiques diferents a la de la resta d'Espanya" perquè "els governs de CiU van apostar per la immigració de països musulmans i en lloc de la de països origen hispà perquè no es perjudiqués el seu projecte nacionalista”.

“Ara el perfil de la nostra immigració extracomunitària té més d'un 40% de població musulmana que, en alguns casos i pel fet que no comparteixen determinats valors amb nosaltres, està plantejant problemes d'integració”, ha afegit.

Camacho assegurat també que “a Europa van alguns anys per davant nostre en temes d'immigració perquè els fluxos migratoris van arribar abans que a Espanya i hem d'aprendre dels seus encerts i dels seus errors”.

“Les experiències d'altres països, com ara Alemanya, posen sobre la taula que cal abordar els temes d'immigració d'una manera seriosa sense la complaença i la frontera permeable per als il·legals que ha permès Zapatero”, ha insistit.
 
Sánchez-Camacho ha reiterat que “el PPC aposta pel contracte d'integració que reculli els drets i les obligacions dels immigrants, com a requisit bàsic per a la permanència al nostre país”.

Així mateix, ha apostat per “una Conselleria d'Immigració que, fusionada amb Treball i Acció Social, abordi aquests temes amb rigor per tenir una immigració regulada i no el desordre que vivim ara”.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 PCX Martorell, martorell, 19/10/2010 - 14:08

Ya no te acuerda que disteis la cabeza de Alejo y renunciateis a la emigracion controlada de paises como Argentina, Chile y otros con tal de pactar con CIU, y ahora dice que necesita un millo de emigrantes en los proximos 10 años para acabar con los trabajadores y juventud de aqui y favorecerlos.

#28 Hombre el mismo capuyo de siempre, Sabadell, 19/10/2010 - 13:34

Hombre ya esta el DI-MELÓN, supongo porque de pequeño se cayo de la cuna y se abrio el melón en 2.
En fin muy triste ver como te metes con diferentes nicks para comentar noticias que no son de tu agrado, que no del mio porque a la QUEMACHO no la trago.. igualmente pareces un poco anormal

#27 vadò, girona, 19/10/2010 - 13:24

Clar, si en comtes de musulmans fosin hispans , no tindrian de canviar res ,,ells ja parlen espanyol, els musulmans ja parlen Catala mes la meinada que res, però parlen en catala, i aixo als nacionalistes espanyols els emprenya!!!!

#26 dímemelón, bcn, 19/10/2010 - 12:43

Alicia, ¿me pasas uno de esos contratos de inmigración que dices que tienes? pa ver qué pone. No sea que sea más ilegal que la inmigraciçón misma que tanto te molesta. A mí no me molesta ¿te vale?

#25 La Moreneta tampoco tene papeles, bcn, 19/10/2010 - 12:41

Alicia, la Moreneta es también inmigrante de un país musulmán, Palestina, no tiene papeles, está de okupa en Montserrat y además es NEGRA. Mejor te callas la bocota ¿vale? anda hazte la nariz que la tienes pelín girada para arriba, la 1ª rhinoplastia no te quedó bien