Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2015. 15:12h.

El PPC acusa CiU de convertir Salt en "l'abocador de Girona"

Carles Puigdemont replica a Sergio Santamaría que "els seus adversaris es posaran les botes amb vostè"

El PPC acusa CiU de convertir Salt en "l'abocador de Girona"

Sergio Santamaría

El diputat del PPC i alcaldable por Salt, Sergio Santamaría, ha acusat l¡alcalde de Girona, Carles Puigdemont (CiU), de convertir Salt en “l’abocador de Girona”. “Girona no pot ser la porta principal i Salt la porta de servei; això és política", ha reblat durant el debat parlamentari sobre les comarques gironines. 

La trifulca ha començat quan Puigdemont ha demanat la paraula i ha manifestat: “senyor Santamaría, jo ja sé que vostè és candidat del Partit Popular a l’Ajuntament de Salt, això explicaria que demani no una, sinó tres escoles per a la ciutat de Salt. Però ja li avanço que els seus adversaris es posaran les botes amb vostè per la manca de rigor que ha acreditat quan ha esmentat els alcaldes de Girona i Barcelona amb relació al tren d’alta velocitat”.

Aleshores Santamaría ha intervingut i ha etzibat "li vull dir una cosa, jo sóc candidat per Salt, sí, a molta honra, perquè Salt no serà, si arribo a ser alcalde, l'abocador de Girona, com vostè ha convertit Salt". "I això em sembla que han de saber-ho tots els ciutadans de Girona i Salt. Per tant, segueixi vostè en aquesta línia, que veurà com li anirà malament durant les eleccions municipals", ha afegit.

Després d’aquestes manifestacions, el president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, i el diputat d’ERC, Roger Torrent, han demanat al candidat del PPC que retirés aquesta expressió sobre Salt “per respecte a aquests ciutadans que no tenen ningú que els pugui defensar”. 

Finalment, Santamaría ha dit que “atenent els savis consells que em brinden aquests il·lustres diputats, em nego en rodó a retirar una cosa que és una màxima: Girona no pot ser la porta principal i Salt la porta de servei; això és política”. “Vostès l'únic que fan és fer i potenciar l'oligarquia que tants beneficis i tants rèdits li està donant. Jo penso acabar amb això”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Xipolleig, Barcelona, 30/04/2015 - 15:57

Abocador també és el que envolta a la corrupció del PP i d'altres partits.
Dit això el més greu és que CIU torna a presentar per alcalde el sr.d'Unió investigat per assetjament sexual.
Tot un exemple, defensat a més per l'instigador de Destruïm i amic d'Obiang i Bono, l'amic Duran

#2 xavire fabra, bcn, 30/04/2015 - 15:37

esto es el cuento de siempre , los pijos progres te llamaran racista fascistas , pero ellos ni se irian a vivir a salt ni permitiria que en san cugat fuera residencia de estos emigrantes

#1 Carlos Gomez, Bcn, 30/04/2015 - 15:28

Aquest pobre home, el Sergio popular, entre bajanada i bajanda alguna cop l´encerta, encara que nomes sigui per la llei de probabilitats.
A Salt hi ha mes de 44 nacionalitats i es la mesquita d´indepedentistes musulmans mes gran d´Europa.
I a Itaca volen seure a la dreta de la Marta Ferrusola.
Segur