Publicitat
Política · 10 d'Abril de 2010. 17:01h.

El PPC acusa CiU de ser tous amb la immigració

Sánchez Camacho anuncia una campanya "molt clara, ferma i valenta”

El PPC acusa CiU de ser tous amb la immigració

Sánchez Camacho amb els caps de llista Enric Millo, Rafael Luna i Dolors López

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat, respecte a la polèmica a l’ajuntament de Vic sobre les dades dels immigrants il·legals, que CiU “no és el millor exemple per parlar d’immigració, perquè basen el seu discurs en un doble llenguatge”. En aquest sentit, ha recordat que CiU, malgrat la seva actitud ara a l’ajuntament de Vic, “va donar suport a la llei d’immigració del PSOE, que permet les regularitzacions de persones que portaven més de tres anys en situació il·legal al nostre país, amb un resultat de 1.200.000 immigrants il·legals a Espanya”
 
Sánchez-Camacho ha afirmat que el PPC farà “una campanya amb matèria d’immigració molt clara, ferma i valenta”. “La immigració és un fet extraordinàriament positiu, però les persones immigrades han de tenir els seus drets i les seves obligacions”. Respecte a la decisió de l’Ajuntament de Vic ha recordat que “el PPC ja va demanar fa molt temps que totes les dades del padró, en compliment de la llei, fossin accessibles per a la policia i el govern de l’Estat i llavors no vam rebre el suport de cap partit, tampoc de CiU”.

La líder dels populars catalans ha assenyalat que “el PPC és l’únic partit que representa un canvi decisiu i real davant la possibilitat d’un tercer tripartit o la possibilitat d’una Catalunya governada per una CiU independentista”. Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions en el transcurs de la presentació dels caps de llista a les eleccions autonòmiques: Dolors López per Lleida, Enric Millo per Girona i Rafael Luna per Tarragona.

La presidenta del PPC ha remarcat que els candidats escollits “combinen renovació i experiència” i n’ha destacat la presència substancial de les dones. “Serem un dels pocs partits que apostarà per la dona en la primera línia de la política. Nosaltres, a diferència d’altres partits que aposten per les lleis de quotes, apostem pel mèrit, la capacitat i el lideratge perquè homes i dones conformin el millor equip”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 josepxicot, barcelona, 11/04/2010 - 21:06

Massa tard maca,vosaltres vau obrir la
porta a tothom amb papers o sense i ara
es paguen les consequéncies.ara tot sòn
gemecs.No sou de fiar.L´alternativa ès
Px C,se li veu el llautò als peperos.PxC
al parlament.

#4 vayatela, paar, 11/04/2010 - 13:02

y el señor aznaryrajoy que eran con la inmigracion?, no serian blandoseran esperpenticos.Por favor 1 poco de seriedad, cuando el capullo de ZP tuvo que legalizar a todo el mogollon, que era el PP?, como creen K spain iba bien?, trabajo facil sueldo bajos

#3 Johan, Sants, 10/04/2010 - 21:02

us refereiu a les joies Tous?un bon cop de falç!

#2 Silvestre, Sant Sebastià M, 10/04/2010 - 20:34

Aquests també volen quedar bé ara. Tant CiU com PP, tanto monta monta tanto. Ni els uns ni els altres tenen credibilitat ja. Ara ja heu fet tard. Quines han estat les vostres actuacions els darrers 6, 5, 4 anys...? Cap ni una. Anglada al Parlament !

#1 Ana, Barcelona, 10/04/2010 - 17:20

Estos de CIU y PP tienen menos luces que un cayuco, ahora pretenden tocar el tema de la imigracion para neutralizar a Anglada y lo unico que haran es darle mas bombo..