Publicitat
Política · 20 d'Agost de 2015. 18:28h.

El PPC acusa Colau de "no donar la cara" sobre els 'top manta'

Fernández Díaz: "Una alcaldessa no pot estar només en els platós de televisió"

El PPC acusa Colau de "no donar la cara" sobre els 'top manta'

Una imatge d'arxiu d'Alberto Fernández Díaz

El president del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz. ha reclamat a l'alcaldessa, Ada Colau, que comparegui i expliqui les polítiques de seguretat municipals contra el 'top manta'.

Fernández Díaz considera "incomprensible que, a més de ser l'alcaldessa, i que ella decideix assumir la regidoria de seguretat, totes les explicacions sobre com el govern municipal donarà resposta al fenomen del 'top manta' les faci de forma tèbia un Comissionat, o després amb una filtració d'unes instruccions del cap de la Guàrdia Urbana, que no se sap exactament el seu abast”.

En aquest sentit, ha afirmat que "una alcaldessa no pot estar només en els platós de televisió, i no donar la cara sobre les qüestions de ciutat, responent els interrogants i qüestions controvertides als mitjans, ni a l'oposició".

Finalment, el president del grup municipal popular ha criticat "que Colau segueixi sense convocar ni plens, ni comissions municipals, limitant-se a gesticular".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, Bcn, 20/08/2015 - 23:45

Que li pregunti avans al seu amic Chavi avans de que es jubili el proper mes de Gener, perque despres de 4 anys fent pais a la Marina Port Vell, alguna cosa ha de saber sobre aixo.

#2 un musclu, bcb, 20/08/2015 - 22:24

Algun propietari d una empresa posaría com gestor algún iluminat sense cap formacio?
Aixo nomes pasa a itaca.

#1 José Luis, Badalona, 20/08/2015 - 19:33

Como populistas que son, cuando hay que tomar medidas firmes escurren el bulto. Así no se puede gobernar; hay que sancionar al delincuente, sin ambages.