Publicitat
Política · 27 de Gener de 2022. 13:03h.

El PPC acusa el Govern de "blanquejar" Bricoheroes

Lorena Roldán recorda les "bromes racistes" del programa després que ERC presenti una moció "d'antiracisme"

El PPC acusa el Govern de "blanquejar" Bricoheroes

La diputada del PP en el Parlament Lorena Roldán ha acusat, aquest dijous durant el ple a la cambra, el Govern de "blanquejar" els comentaris de 'Bricoheroes' de TV3, que presenta l'humorista Lluís Jutglar, Peyu, conjuntament amb Jair Domínguez.

Roldán ha recordat les "bromes racistes" del programa cap al col·lectiu gitano, després que ERC hagi presentat una moció sobre les actuacions del Departament d'Igualtat i Feminismes en matèria d'antiracisme, amb l'objectiu de "combatre els discursos d'odi" i "acabar amb el sistema d'opressió estructural", segons ha explicat la diputada d'Esquerra Najat Driouech.

La diputada del PPC ha explicat que "al punt sis -de la moció- es parla també de l'antigitanisme". "Doncs li vull recordar l'episodi lamentable que hem hagut de viure fa tan sols unes setmanes al famós programa Bricoheroes" on "categoritzaven tot el poble gitano de lladres", ha afegit.

"Jo encara no els he escoltat a vostès condemnar aquests suposats gags d'humor que es fan des d'aquest programa, des de la televisió pública", ha assegurat Roldán durant la seva intervenció al Parlament.

La diputada ha afirmat que 'Bricoheroes' "es dedica a insultar a tot el món i moltíssims col·lectius, i que aquí ningú no diu absolutament res. No només hem vist discursos i gags, suposadament gags d'humor, que són misògins, que són trànsfobs, que són clarament ultranacionalistes, sinó també discursos i suposades bromes racistes".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 Shinn, Caput Castellae, 27/01/2022 - 14:31

A mí no es por pensar mal de todos los gitanos, pero esto del antigitanismo me parece un chiringuito más que está montando este gobierno (español) y sus regiones, para que otro "colectivo" más viva de la mamandurria. ¿El "antipayismo" existira?, porque no es como si los gitanos no fueran "racistas" también.