Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2014. 11:14h.

El PPC acusa el Govern de promoure "l'hostilitat envers Espanya"

Homs acusa els populars de "pressionar" professors d’universitat, polítics i empresaris "perquè no ens rebin"

El PPC acusa el Govern de promoure "l'hostilitat envers Espanya"

Juan Milián, durant la pregunta

El diputat del PPC, Juan Milián, ha acusat la Generalitat de promoure "l'hostilitat envers Espanya" amb la seva acció exterior i ha manifestat que "el seu separatisme està a anys llum dels principis i valors de la Unió Europea".

El popular, durant la sessió de control al Govern, ha apuntat que l’article del president de la Generalitat, Artur Mas, a diaris de Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, Estònia i Malta tenia un "públic potencial del 0,05 % de la UE". 

"S’estan quedant sols a Europa", ha reblat. Milián, en aquest sentit, li ha preguntat "quan deixaran d’internacionalitzar conflictes i es posaran a treballar de veritat en favor de l’economia productiva?".

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha agraït "emfàticament" al Govern espanyol la propaganda que ens fan i les portes que ens obren a base la seva insistència que no ens rebin, que és una cosa paradoxal perquè acaben generant curiositat".

Finalment, el portaveu del Govern ha acusat l’Executiu de Mariano Rajoy de "pressionar" professors d’universitat, polítics i empresaris "perquè no siguem rebuts".

Fracesc Homs

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#27 #ElSobiranismeAlCarrerNoHaEstatEspontani.........., #ElSobiranismeAlCarrerNoHaEstatEspontani, 26/02/2014 - 20:55

#ElSobiranismeAlCarrerNoHaEstatEspontani........

El procés sobiranista(=separatista) al carrer NO ha estat espontani, sinó ...fomentat per ...ERC i CiU......

Y, la GEN-CAT lo ha financiado con el dinero de TODOS los CATALANES(=con el de los UNIONISTAS, también)..............................

#26 #ElSobiranismeAlCarrerNoHaEstatEspontani.........., #ElSobiranismeAlCarrerNoHaEstatEspontani, 26/02/2014 - 20:48

#ElSobiranismeAlCarrerNoHaEstatEspontani........

El procés sobiranista(=separatista)al carrer NO ha estat espontani, sinó...fomentat per... ERC i CiU........

Y, la GEN-CAT lo ha financiado con el dinero de nuestros impuestos(=el de TODOS los CATALANES...el de los UNIONISTAS, también)........

#23 ALVARO, Bcn Española, 26/02/2014 - 19:53

Necesitamos a Roky, a Cleant Easwood, a Terminator, al Sargento Hartman, a Rambo, al Ejército Español y a todo hombre o mujer de buena voluntad que desfile y entre por la Diagonal cuanto antes.

#¿DesfilamosJuntos?

#22 La Llei ELECTORAL "afavoreix" als separatistes...., La Llei "afavoreix" als separatistes...., 26/02/2014 - 19:45

El PARLAMENT de CAT NO és REPRESENTATIU: PSC=27.000 VOTS MÉS que ERC,però té 1 ESCÓ MENYS que ERC (?).El mateix va passar amb C's (= CIUTADANS),que tenien MOLTS MÉS VOTS que "SI" (= Solid . Ind.),però 1 Escó MENYS (?).La Llei ELECTORAL "afavoreix" als separatistes i perjudica els unionionistes...

#21 El PARLAMENT de CAT NO es REPRESENTATIVO , El PARLAMENT de CAT NO es REPRESENTATIVO, 26/02/2014 - 19:33

El PARLAMENT de CAT NO es REPRESENTATIVO :PSC=27.000 VOTOS MÁS que ERC,pero tiene 1 ESCAÑO MENOS que ERC (¿?).Lo mismo pasó con C's(=CIUTADANS),que tenían MUCHOS MÁS VOTOS que "SI"(=Solid.Ind.),pero 1 Escaño MENOS(¿?).La Ley ELECTORAL "favorece" a los separatistas y perjudica a los unionistas....