Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2022. 18:19h.

El PPC acusa ERC i PSC de "fer comèdia" amb els Pressupostos

Alejandro Fernández demana la supressió de l'impost de patrimoni i del de successions

El PPC acusa ERC i PSC de "fer comèdia" amb els Pressupostos

El president del PPC, Alejandro Fernández, considera que "ERC i PSC estan fent comèdia" i que finalment "acabaran acordant els Pressupostos" perquè "és un acord que té una dimensió que va més enllà de Catalunya, i és que Pedro Sánchez continuï en la Moncloa una temporada més”.

El dirigent Popular ha afirmat que “aquests acords són un desastre per a l'economia catalana, per a l'economia del conjunt d'Espanya i, a llarg termini, per a la convivència”. Alejandro Fernández ha assenyalat que li agradaria que els Pressupostos no estiguessin basats en uns ingressos que “bàsicament venen d'asfixiar a la ciutadania amb la pressió fiscal més alta de tota Espanya amb moltíssima diferència”.

Quan arribi el debat parlamentari, el president popular demanarà la supressió de l'impost de patrimoni i de l'impost de successions, i que es baixi el tram autonòmic de l'IRPF, “que és l'impost que paguem tots i que a Catalunya és el més elevat, fins i tot per a les persones més humils”.

Finalment, Alejandro Fernández ha denunciat que “barrejar els Pressupostos generals de l'Estat amb una figura delictiva, com és la sedició, és profundament immoral”. “L'aprovació d'un pressupost ha de ser per considerar-lo positiu per a la societat, perquè té bones inversions, perquè està basat en la dinamització econòmica…, però aquí no, aquí aproven un pressupost pràcticament sense mirar-l'hi, només perquè llevin el delicte de sedició”. “Una mostra més de com van les coses a Catalunya”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Yomismo, Sevilla, 08/12/2022 - 16:13

El PP elimina de su logo los colores de la bandera española que introdujo Casado

https://www.elmundo.es/espana/2022/12/08/6391d43afc6c83492d8b45e2.html