Publicitat
Política · 24 de Juliol de 2010. 13:07h.

El PPC acusa Mas de "còmplice" de la retallada d' inversions

Sánchez-Camacho critica la "col·laboració" de CiU amb el Govern de Zapatero

El PPC acusa Mas de "còmplice" de la retallada d' inversions

Alícia Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha acusat CiU de ser "còmplice" i de "col·laborar" amb el Govern de Zapatero en el que ha definit com "la retallada en infraestructures i en polítiques socials més gran mai fet a Catalunya".

En declaracions a Lloret de Mar, Sánchez-Camacho ha acusat concretament el líder de CiU, Artur Mas, de ser el responsable juntament amb José Luis Rodríguez Zapatero i el president català, José Montilla, "de la retallada de les infraestructures, de la paralització de les obres i de la retallada de les pensions de 1.200.000 pensionistes".

Aquestes mesures s'han dut a terme "amb la complicitat de CiU", segons ha afirmat la presidenta del PPC, que ha apuntat que la federació ha criticat "amb la boca petita" la retallada en infraestructures de Foment a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 kim, hospi, 24/07/2010 - 17:00

Fa 4 anys segons el PSOE(PSC) CiU tenia la culpa de tot i ara segons el PP CiU te la culpa de tot. L'unic que esta clar es que PSOE i PP son iguals, mai tenen la culpa de res, tot es culpa de CiU... curios, OI?

#1 Ignasi Vidal, Igualada, 24/07/2010 - 14:20

Per què no demana als espanyols del PP paguin els impostos de successió com els catalans, PAGUIN AUTOPISTES DE PATGE,més taxes,,ens deixin gestionar els impostos recaptats a Catalunya. Com defineix la solidaritat fiscal d'España amb Cataliunya?