Política · 6 de Desembre de 2011. 15:09h.

El PPC acusa Mas de "separar" els catalans

"No està fent un bon servei quan planteja un trencament entre Catalunya i Espanya que no existeix"

El PPC acusa Mas de "separar" els catalans

Cornet, amb Coto, repartint Constitucions

El secretari general del PPC, Jordi Cornet, ha afirmat avui que “Catalunya es mereix uns polítics que es centrin en el que ens uneix i no en el que ens separa”. Cornet ha fet aquestes declaracions en el marc de la celebració del 33 aniversari de la Constitució que, com cada any, NNGG del PPC celebra repartint exemplars de la Carta Magna al centre de Barcelona.

"El president -Artur Mas- no està fent un bon servei als catalans quan planteja un trencament entre Catalunya i Espanya que no existeix, el principal problema dels catalans és la crisi econòmica i les xifres dramàtiques d’atur", ha afegit.

"La Constitució ens ha proporcionat el major període de benestar, llibertat i democràcia de la història d’Espanya, i això és motiu de celebració", ha assenyalat el secretari general. En aquest sentit ha reivindicat els valors que promulga la Carta Magna i ha manifestat que "és un dia molt important mirant cap al passat i fent balanç, però també de cara al futur".
 
Cornet ha mostrat la seva preocupació pel fet que el president de la Generalitat doni per trencat el pacte constitucional, "Artur Mas s’equivoca, ell és el president de tots els catalans i ara no és moment de confrontació, és moment d’unitat i de posar-se al servei dels catalans per sortir de la crisi econòmica".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Claüc, Sabadell, 07/12/2011 - 18:21

A veure, els que volem la indepenència, que actualment som majoria no volem aquesta constitució.
Els que volen federalisme tampoc
Els que volen només una millor autonomia tampoc.

Aquesta constitució és volguda només per un 10% de catalans.

El trencament entre catalans seria celebrar-la.

#6.1 jajajjaaaaa, barcelona, 08/12/2011 - 15:35

majoria ? jajajajajajaa 3 diputats de 47.......en fi.........

#4 Mr. X, ., 07/12/2011 - 01:27

Catalunya està separada de fa temps gràcies a la gran feina que PP i PSOE han fet en aquesta línia. Així doncs, per una banda tenim els que SI, per una altra els que NO, i al mig els indecisos o els que s'abstindran.

#3 Ramon, Barcelona, 07/12/2011 - 00:07

De traca. O sigui que Artur Mas, si rebutja l'homenatge a la Constitució, 'divideix els catalans'. Potser us penseu que no hi hauria divisió si hagués anat a homenatjar una Constitució que nega que Catalunya és nació -perquè afirma, ja al preàmbul, que l'única nació és Espanya-.

#2 ramon, barcelona-c, 06/12/2011 - 19:35

Afirmació de fàcil resposta,els que separan els catalans son els del PPC que no acceptan primer l'existencia de Catalunya.Amb dirigents com el sr Millo el saltimbanqui i la Camacho gent que no se com poden dormir tranquils després de la rancunia que manifestan per l'existencia Catalunya.Roíns

#2.1 Pere, BCN, 06/12/2011 - 19:55

i el psc-osoe.

#1 Pere, BCN, 06/12/2011 - 18:46

El titular podria ser: ''PPC vol que Catalunya torni a ser governada pel tripartit''.
Llàstima que els catalans i les catalanes no ho vulguin.

#1.1 jajajjajaaaaa, barcelona, 08/12/2011 - 15:36

Pedro aqui el unico tripartito que hya se llama CDC UDC y PP.....filonazi y filofascistas..acabaran con la pobacion que no les interesa de hambre o por falta de asistencia sanitaria