Publicitat
Política · 28 de Març de 2022. 17:24h.

El PPC acusa Pedro Sánchez de mirar cap a un altre costat

Lorena Roldán: "el PSC ha tornat a trair el constitucionalisme"

El PPC acusa Pedro Sánchez de mirar cap a un altre costat

La diputada del PPC, Lorena Roldán ha ha acusat el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, de "mirar cap a un altre costat" i en roda de premsa li ha exigit que "exerceixi de president i faci complir la sentència del 25% del castellà a les escoles catalanes".

Lorena Roldán ha exposat “aquests dies hem assistit a una espècie de 'vodevil' entre els partits separatistes i el Partit Socialista que ens han intentat vendre un pacte com si això fos la solució màgica per a no aplicar la sentència”. “Cap pacte pot evitar el compliment d'una sentència i cap pacte entre partits pot vulnerar els drets dels alumnes”. Per al PPC “tot allò que no sigui complir la sentència no ens serveix. El compliment de la llei i de les sentències no és una opció, és una obligació”.

La diputada popular ha dit que “en el PPC tenim molt clar que el que aquest pacte pretén no és una altra cosa que blindar la immersió i per tant excloure, arraconar l'espanyol a les aules i evitar esquivar el compliment de la sentència”. En aquest sentit, ha afegit que “el Partit Socialista ha quedat de nou retratat i de nou ha regalat vots constitucionalistes a l'elit separatista. De nou ha tornat a trair el constitucionalisme ”, ha lamentat.

Lorena Roldán ha denunciat que “el PSC és cooperador necessari del separatisme i no solament el PSC sinó també el govern de Sánchez que calla, atorga i mira cap a un altre costat. Un govern que no posa en marxa aquests mecanismes, aquests instruments que té precisament per a garantir que es compleixin les sentències i garantir que a Catalunya no es continuïn vulnerant els drets dels alumnes catalans”.

També ha apuntat que “aquí a Catalunya ja sabem de quin peu calça cadascun i la prova evident és que les famílies han organitzat, pel seu compte, a través d'entitats com a ‘Escuela de Todos’ una recollida de signatures, durant els últims mesos, on més de 1.500 famílies s'han sumat a aquesta demanda col·lectiva per a demanar l'execució de la sentència i per al qual el Govern no continuï vulnerant els drets dels alumnes catalans. Això és el que hauria d'haver fet el Partit Socialista i el Govern de Sánchez”, ha lamentat.

Finalment, ha remarcat que "al president Sánchez no li estem demanant res de l'altre món, el que ha de fer és garantir que es compleixen les sentències i deixar de trair als constitucionalistes catalans amb aquesta pantomima d'aquests últims dies”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Santi , BCN, 29/03/2022 - 14:01

PSC... nunca más!

#3 Protágoras, bcn. España, 29/03/2022 - 11:04

A ver cundo los demócratas pasan a la ofensiva y reivindican no el 25% sino el 50%; la completa y total igualdad del español con el catalán en todos los ámbitos. Es una aberración que en las instituciones y en las escuelas se utilice una lengua diferente a la que habla la mayoría del pueblo en la calle.

#2 Desi, Mataro, 29/03/2022 - 06:19

Pero a ver, ¿de verdad, de verdad hay alguien que todavia confia en la palabra de pedro sanchez ?

#1 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 28/03/2022 - 18:32

No se hagan los remolones, 25% de las materias en castellano ¿ven qué fácil? Con alguna asignatura más de regalo, que hay que ser generosos en esta vida y llevan 40 años abusando. Y el que se ponga rebelde, unos mesecitos en el hotel le irán bien. Ablanda las carnes.