Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2014. 18:52h.

El PPC acusa Salvador Esteve de "recórrer a l'insult"

“La sortida de to del president de la Diputació evidencia que les coses a CiU han d'estar pitjor del que sembla”

El PPC acusa Salvador Esteve de "recórrer a l'insult"

Una imatge de Villagrasa amb Camacho i Fisas

El president del PPC a Barcelona, Alberto Villagrasa, ha replicat al president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, afirmant que “ha d'estar molt nerviós quan ha de recórrer al insult”.

Així s'ha referit Villagrasa -que també és el portaveu del PP a la Diputació de Barcelona- a les declaracions d'Esteve sobre els ministres del Govern espanyol, als quals ha qualificat de parlar “com a pinxos”.

“Almenys hauria de reconèixer que la Diputació rep les transferències del Govern de l’Estat, mentre es veu obligat a reclamar, amb la boca petita, els diners que li deu la Generalitat”, ha apuntat.

A més -ha afirmat Villagrasa- “sembla que també cal recordar-li que el Govern d'Espanya ha rescatat dues vegades el Govern de la Generalitat, gràcies a la qual cosa s'han pogut pagar les nòmines dels funcionaris catalans i les farmàcies, entre d’altres”.

Villagrasa ha afegit que “Esteve hauria de disculpar-se per insultar ministres que exerceixen les seves responsabilitats amb eficàcia complint la llei”, ha subratllat.

El líder del PP de Barcelona ha afirmat que “la sortida de to del president de la Diputació evidencia que les coses a CiU han d'estar pitjor del que sembla”.

“Les coses han d'estar molt complicades a CiU quan el propi Esteve ha perdut les maneres, allunyant-se així de la moderació que s'espera del president de la Diputació, comportant-se com un radical independentista i generant conflictes que perjudiquen la convivència i fracturen la societat”.

Finalment, Villagrasa ha insistit que “Esteve, en lloc d'insultar els ministres del govern d'Espanya hauria de no intentar desviar l'atenció i preocupar-se per les informacions que han sortit sobre si realment va haver-hi càrrecs de CiU que van rebre comissions per obres públiques quan governava Pujol”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Cesc, BCN, 09/09/2014 - 03:09

El govern espanyol deu pagar les transferències a les Diputacions, però en el que respecta a la Gene. i per tant a tots els catalans com a mínim ens deu 9.000 millions d'euros previstos per lleis constitucionals, sense entrar a parlar de 34 anys d'expoli fiscal, reconegut pel PP de 8mil millions/any

#2 joan, Vic, 08/09/2014 - 20:25

perdoni? les transferencies son per llei!! faci el favor. IU sinó plegui i faci un altra cosa o potser no en sap?

#1 Consultor, Molins, 08/09/2014 - 20:21

El gordito risueño no tiene salidas de tono, nunca ha estado a tono y por eso no puede salir de donde no ha estado
Se ha metido con el Rey, con el gobierno, con los ministros, con los tribunales, mientras cobra y come y bebe a cargo de la Diputacion que pagamos todos