Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2012. 14:23h.

El PPC acusa TV3 de donar "suport logístic" a la 'mani' sobiranista

“La Diada està sent utilitzada en benefici de l’estratègia electoral de CiU"

El PPC acusa TV3 de donar "suport logístic" a la 'mani' sobiranista

Reunió de divendres passat del PPC

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que “la manifestació no és una iniciativa social, tot i que la convoquin associacions cíviques, subvencionades amb fons públics la seva majoria”. En aquest sentit, ha denunciat que “la manifestació ha tingut tot el suport logístic del Govern de la Generalitat, incloent-hi els mitjans de comunicació públics”. “Els catalans que no van a la manifestació també es volen sentir representats per la seva televisió pública”, ha afegit.

Per a Camacho, el PPC representa "la Catalunya silenciosa i majoritària que demà no es manifestarà, la que se sent catalana i espanyola, que té com a referents la Constitució i l’Estatut, que sent la senyera com la bandera catalana però que també sent Espanya i els seus símbols com a propis”.

En aquest sentit, la presidenta del PPC ha lamentat que “la Diada està sent utilitzada en benefici de l’estratègia electoral de CiU, que ens porta a camins desconeguts, a la divisió i al trencament de la convivència social. Demà el Govern no estarà representant tots els catalans, sinó només als que volen trencar amb la resta d’Espanya”.

En aquest sentit, ha alertat que “s’està traslladant a Europa i al món una imatge que no és real, que la independència és una opció majoritària, amb les greus conseqüències que això pot tenir per a la nostra economia”.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#26 badapetita, Badalona, 11/09/2012 - 16:40

Caldria saber d'on sortien els calers per tenir tele própia el PP en el periode electoral autonómic a Catalunya. Les informacions que emetien la resta de Tv eren les que cedía aquesta empresa que tenia al seu càrrec la difusió dels acters electorals: Amb aixó estalviaben la contaminació informativa.

#25 badapetita, Badalona, 11/09/2012 - 16:21

De fet tots els partits en periodes electorals o en actes afirmació patriótica, fan us dels mitjans al seu abast per aconseguir xifres ben altes en aquests actes.Tots tenen per que callar.

#24 lector_333, Barcelona, 11/09/2012 - 00:28

I per que no haurien de fer-ho? Al cap i a la fi, l'audiència de TV3 es 100% catalanista i possiblement en gran part independentista. La PPera aquesta encara no se'n ha adonat que ella pretèn representar a una minorira (important, però minoriua) que renega de TV3. Que més li dona llavors el que digu

#24.1 Oscar, Sant Just, 13/09/2012 - 19:18

L'audiència de TV3 es 100% catalanista???? Me parto... Que rabia me dan los que por no ser catalanista o independentista me consideran menos catalán que ellos. Ni reniego de TV3, ni soy catalanista, ni del Barça! Ni voto al PP, ni a la derecha que apaleo a los indignados en Plaça Catalunya!

#23 Kropotkin, Vic, 10/09/2012 - 23:31

Cualquier dia, los locutores del Telenoticias de TV3 empezaran y acabaran cantando Els Segadors y llorando de emoción...

#22 Marcos, Bcn, 10/09/2012 - 21:20

Sera por la pluralidad informativa que hay en españa. Vaya por dios. A la que sale una tele de ideas y contenidos progresistas ya la esta fagocitando la extrema derecha mediatica. La ultima merienda de negros es la absorcion de la Sexta por Antena3, que no lo olvidemos, es lo mismo que La Razon.