Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2018. 21:46h.

El PPC afirma que JxCat pretén “burlar” l’Estat

Santi Rodríguez avisa que modificar la llei de Presidència suposa “mantenir la confrontació”

El PPC afirma que JxCat pretén “burlar” l’Estat

Santi Rodríguez

El PPC ha assegurat aquest divendres que Junts per Catalunya pretén “burlar l’Estat i les seves institucions” amb la presentació d’una proposició de llei al Parlament per modificar la llei de Presidència amb l’objectiu d’investir Carles Puigdemont de forma telemàtica. “Aquesta maniobra demostra que continuen en la línia de voler manipular les lleis per interès partidista i de mantenir la confrontació amb l’Estat amb un procés ja fracassat”, ha afirmat el secretari general del partit, Santi Rodríguez.

També ha explicat que la proposta de JxCat no es pot tramitar perquè la iniciativa ha de ser adjudicada a una comissió i aquestes no es poden constituir fins que hi hagi Govern. Rodríguez ha anunciat que el PPC demanarà per escrit al president del Parlament, Roger Torrent, que “faci respectar el reglament, les regles del joc que ens hem donat entre tots i no tramiti la proposta fins que hi hagi govern de la Generalitat format”.

D’altra banda, el secretari general de la formació ha demanat als partits independentistes que “deixin de fer mal a les institucions, de posar-les en ridícul i de posar en perill l’autogovern de Catalunya”. Rodríguez, tanmateix, ha fet una crida a la resta de grups parlamentaris, per “defensar el Parlament que és de tots i deixar que l’utilitzin de manera tramposa i barroera al servei d’uns quants”.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat