Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2019. 18:05h.

El PPC augura "un govern no nacionalista" a Catalunya

Alejandro Fernández afirma que "aquest dia arribarà"

El PPC augura "un govern no nacionalista" a Catalunya

El líder del PPC, Alejandro Fernández, ha manifestat que la solució al procés passa per l'alternança política i l'establiment d'un govern no nacionalista a Catalunya i ha augurat que tard o d'hora "aquest dia arribarà".

"La solució al procés només arribarà amb un govern no nacionalista" ha apuntat Fernández en la seva intervenció al debat de la moció de censura al president Quim Torra. "Us trasllado que persistirem, tindrem la mateixa paciència que han tingut els nacionalistes durant més de trenta anys de construcció nacional,i aquest dia arribarà, potser no immediatament, però arribarà. Un Govern no nacionalista a Catalunya" ha augurat el líder del PPC.

"Canviar de govern és absolutament urgent per a la pau social a Catalunya davant les amenaces de greus disturbis després de la sentència. També donem suport a la moció perquè ha de servir com a embrió per a una alternativa de govern, perquè la solució al procés és l'alternança. Això només es resoldrà quan el nacionalisme deixi de governar" ha insistit.

"Quina és la solució al procés? No hi ha dreceres, és la democràcia de veritat, que hi hagi pluralisme i alternança política. Se n'adonen que a Catalunya no hi ha hagut alternança al govern? Si, és el que ha votat la gent, però és normal que el nacionalisme sempre hagi governat? La solució al procés només arribarà amb un govern no nacionalista" ha dit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Canatenc, Canet de Mar, 08/10/2019 - 06:27

Particularment estic esgotat de governs indepes que no porten res de bo, però d'aquí a que hi haurà un govern no nacionalista es "augurar" molt..
Hi canvien les seves polítiques o PP, c's, etc.. Mai sortiran del pou catala
Millor no li pregunto els números de la primitiva jajajaja

#3 Don Pelayo, Baix Llobregat, 07/10/2019 - 20:46

Para q haya un gobierno no nacionalista catalán en Catalunya necesitamos Ciudadanos por encima d los 40 escaños y PP o PSC sobre los 28.
Imposible.

#3.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 07/10/2019 - 23:09

Con paciencia y la ley en la mano todo es posible.

#3.2 Judith, Barcelona, 08/10/2019 - 02:19

Se podria lograr cambiando la ley electoral,..una persona/un voto independientemente de donde sea. Pero eso no lo implementarán los separatistas. Haria falta un cambio a nivel nacional.

#3.3 Canatenc, Canet de Mar, 08/10/2019 - 07:29

Judith, cambiar la ley electoral no beneficiaria al PP o ha C's.. Mira el voto mayoritario en el área metropolitana (+ de 4 millones de votantes) y verás que los números no salen

#1 Cris, Barcelona , 07/10/2019 - 18:50

Tiene razón pero se tienen que poner las pilas. Por lo que sea el PP en Cataluña siempre ha sido un desastre.

#1.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 07/10/2019 - 23:11

No e verdad, a veces el desastre ha sido el PP estatal, como con Vidal-Quadras y Aznar.